Mini Sessie – Maxi Resultaat

Je hebt de boel prima op de rit met jezelf, maar het zou nog wel wat makkelijker kunnen. Het lijkt niet een groot probleem, maar er zit je toch wat in de weg wat stagneert, wat nog niet soepel loopt. Je wilt je wel graag beter voelen. Je bent nieuwsgierig en staat wel open voor een alternatieve methode als hypnose.

Herken je dit?

Je voelt een tekort aan zelfvertrouwen

Je weet niet wat, maar iets houdt je tegen

Je ervaart uitstelgedrag

Je hebt het idee dat je meer uit de verf zou kunnen komen dan je nu doet

 Je voelt een blokkade op je creativiteit

Ik help je meer gemak in je leven te krijgen

Hoe zou het zijn als je je vrij zou voelen om te zeggen wat er op je hart ligt? Wat zou het fijn zijn als je weer flow zou voelen? Wat zou het genieten zijn als je merkt dat je je creativiteit weer de vrije loop laat? Hoe heerlijk zou het zijn als je weer flow voelt daar waar je dat wenst?

 Wat gaan we doen in deze krachtige Mini Sessie?

Ik hoor van jou welk doel je voor ogen hebt. Een doel kan bijvoorbeeld zijn je zelfvertrouwen vergroten of vertrouwen vergroten in jezelf op het gebied van een talent. Bijvoorbeeld op het gebied van sport of muziek of spirituele ontwikkeling. Wat ook kan is een eventuele blokkade op creativiteit oplossen.

 Bij deze sessie richten we ons niet op de oorzaak, maar focussen we ons alleen op het resultaat! Uiteraard ga ik je vooraf uitleggen hoe het precies werkt met hypnose in combinatie met behandelen en een doel willen bereiken. Deze sessie in totaal duurt ± 1 uur.

Als je deze sessie hebt gedaan

Ervaar je zelfvertrouwen 

Stroomt je creativiteit weer 

Voel je weer flow 

Merk je dat focussen weer lukt

Ga je makkelijker meteen aan de slag

goed gevoel

De investering bedraagt slechts €66,-.

(Wanneer de betaling voldaan is, is je plek gereserveerd en neem ik binnen 48 uur contact met je op voor het plannen van de afspraak!)

relatiestress

Door met deze sessie te doen ontdekten anderen dat ze… 

Ze daadkrachtiger zijn. 

Meer zelfvertrouwen hebben. 

Stress over bepaalde situaties verdwenen was. 

Vertrouwen hebben in hun creativiteit.

Een blokkade hebben doorbroken.

Laat mij je helpen om jezelf te accepteren.

Veel gestelde vragen…

Slaap je tijdens hypnose?

Nee, het is een staat van sterke gefocust zijn, vergelijkbaar als met wanneer je geconcentreerd in een boek zit of naar een film kijkt. Je kunt nog steeds alles horen, begrijpen, zien, onthouden, enz.

Kun je de controle verliezen door hypnose?

Nee onmogelijk, je kunt op ieder moment zeggen dat je wilt stoppen, opstaan en weggaan. 

Ik vergelijk het altijd met een bezoek aan de kapper: daar kun je ook halverwege het knippen of verven weglopen. Alleen da’s zo jammer, want dan is het nog niet af.

Kun je in hypnose blijven na afloop van de sessie?

Nee, ik haal je er uit en zou je denken dat je toch nog in hypnose bent, dan ebt dat altijd vanzelf weg na enkele minuten.

Ga ik gekke dingen doen zoals wat ik wel eens gezien heb bij showhypnose?

 Nee, ik ga je daar niet de opdracht voor geven in ieder geval. Showhypnose heeft het showelement als doel t.b.v. het vermaken van het publiek. Bij hypnotherapie is geen publiek en het heeft bovendien een ander doel, nl. als middel om te gebruiken bij gewenste veranderingen.

De investering bedraagt slechts €66,-.

(Wanneer de betaling voldaan is, is je plek gereserveerd en neem ik binnen 48 uur contact met je op voor het plannen van de afspraak!)

Open chat
Kan ik je helpen?