Gratis MP3 met geleide meditatie

Een geleide meditatie om je te helpen zelfvertrouwen

Deze geleide meditatie gaat je te helpen je zelfvertrouwen te vergroten voor het gebied waar je een tekort voelt. Daarnaast is deze korte meditatie ook een heel prettig hulpmiddel om lekker even helemaal te kunnen ontspannen.

Een kadootje voor jezelf voor een momentje me-time van 10 minuten!

Door op ‘MP3 ontvangen’ te klikken ga je ook akkoord met de  Algemene Voorwaarden en mijn Privacybeleid.

gratis mp3 voor ontspanning en vertrouwen

Heb jij dat ook?

R

Je wilt voor jezelf opkomen, maar je voelt je geremd. Wat zullen ze van me denken?

R

Je wilt een belangrijk onderwerp aankaarten bij je partner. Maar je denkt, ach hij zal er wel overheen walsen, dus je zegt maar niks.

R

Je hebt een sollicitatie gesprek voor een baan waar je heel veel zin hebt, maar je bent bang dat je het verprutst.

Voelde je je nu maar wat minder onzeker!

Met behulp van deze meditatie ga je contact maken met je onderbewustzijn.

Dat is jouw grote bibliotheek. Net zoals bij een bibliotheek, is niet alles wat er binnen aanwezig is, al zichtbaar bij de voordeur. Maar alles waar je naar verlangt is wel in die bibliotheek al wel aanwezig. Zo ook jouw verlangen naar meer zelfvertrouwen.

Door het doen van deze meditatie word je d.m.v. hulpbronnen geholpen meer zelfvertrouwen in jezelf te ervaren. Dat gaat een bijdrage zijn om je zekerder te voelen bij momenten waarbij je je normaal gesproken onzeker voelt. Daarnaast is het een goed hulpmiddel om je lichaam even helemaal te ontspannen.

Deze ontspannende MP3 duurt een kleine 10 minuten. De bedoeling is dat je vooraf de situatie waar je meer zelfvertrouwen wenst even in gedachten neemt. Je kunt deze meditatie zo vaak doen als je wilt. De kans is groot dat je dan andere invullingen van de  hulpbronnen tegenkomt.

Tip: Leg van te voren een vel papier of een notitieboekje + een pen bij de hand, dan kun je na afloop opschrijven wat je tegen kwam.

Kom tot rust.

Een reactie van iemand die de MP3 ontvangen heeft:

“Ik beluister de meditatie regelmatig en geniet enorm van het ontspannen. Verder heb ik het idee dat ik me er positiever door voel.”

Door op ‘MP3 ontvangen’ te klikken ga je ook akkoord met de  Algemene Voorwaarden en mijn Privacybeleid.

Veel gestelde vragen…

Hoe vaak mag je deze MP3 beluisteren?

Zo vaak als je wilt. Het leuke is dat je hoogstwaarschijnlijk elke keer andere invullingen van de hulpbronnen gaat tegenkomen. Je kunt ook elke keer een andere situatie vooraf in gedachten nemen.

Is het een probleem als ik in slaap val tijdens het beluisteren?

Nee, dat geeft niets. Het geeft alleen maar aan dat je rust nodig had.

Als je wilt voorkomen in slaap te vallen, kun je de meditatie ook zittend op een stoel doen.

Ik kreeg niet bij alles een ingeving of een antwoord. Wat nu?

Maak je geen zorgen, oefening baart kunst. Met oefening bedoel ik: Leren vertrouwen dat er wat komt en vertrouwen dat het klopt. Het komt namelijk uit jou, dus dan klopt het sowieso! Het zal elke keer makkelijker worden.

Kan ik je helpen?