Ervaringen

 Heb jij met mij gewerkt en zou je je ervaring hierover willen delen? Om het je makkelijk te maken, heb ik een paar vragen voor je om te gebruiken als kapstok voor je review:

1: Wat was het grootste probleem toen je bij me kwam? Waar had je het meeste last van?
2: Wat is het grootste verschil tussen toen en nu?
3: Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Alvast bijzonder bedankt voor het schrijven van jouw bericht!

 
 
 
 
 
 
 
83 berichten.
Annika Annika uit Hoogeveen heeft geschreven op 20 september 2023 om 11:54
Nanda, Ik wil je met heel mijn hart bedanken voor jouw enorme expertise, warmte, liefde en vertrouwen terwijl je mij rondleidde in mijn diepste bestaan. Ik waande me veilig op elke plek waar ik kwam. Je moedigde me aan, je gaf me tools, je luisterde naar elk woord en elke betekenis daarvan. Door jouw zijn in mijn wereld heb ik de moed gehad om dat aan te kijken wat voor mij het aller moeilijkste was. Ik gun mij jou, zoals ik zoveel mensen jou gun. Ik sta zoveel sterker, zoveel meer geworteld, zoveel meer in vertrouwen, zoveel meer in liefde met mezelf in dit leven. Nogmaals: dankjewel. Ik blijf je als mijn cadeautje gunnen in de toekomst! Liefs.
Assen Assen uit Coevorden heeft geschreven op 15 september 2023 om 09:54
Ik heb veel baat gehad, bij de hypnose sessies van Nanda. Ze legt alles goed uit, en niks moet en alles mag. Ik heb de rust weer gevonden in mijn hoofd.
Paul Paul heeft geschreven op 6 september 2023 om 16:12
Ik heb Nanda leren kennen via Growing Emmen. Hierin hebben we eerst elkaars diensten en specialiteiten leren kennen om het vervolgens ook bij eenieder toe te passen en te ervaren. In deze periode zie je dat je heel veel kennis en ervaring deelt en dat is mooi. Ik heb nu daadwerkelijk mijn jaren lange last, die ik meedroeg en niet eerder had aangepakt nu met een goed gevoel met Nanda kunnen doorpakken. Nanda laat je ook niet zo maar los en heeft zoveel ervaring om door te pakken. Nanda heeft me met verschillende methodes behandeld. Met de hypnotherapie kwam ik al een heel eind. De nieuwe therapie vorm vanuit de virtuele BUS praten met je innerlijke medestanders heeft me zoveel inzicht gegeven en hulp dat het inslapen en doorslapen voor mij weer van goede kwaliteit is. Fantastisch resultaat. Dank je wel Nanda.
Christine Christine uit Coevorden heeft geschreven op 26 augustus 2023 om 07:25
Ik ben bij Nanda terecht gekomen op advies van de POHGGZ. Ik had last van paniekaanvallen en angstaanvallen. En moest veel verwerken van het verleden. Iets wat mijzelf niet alleen lukte. Met alleen al in gesprek te gaan met Nanda vond ik meer rust, meer inzicht en kon ik al dingen loslaten en anders bekijken. De hypnotherapie sessies waren bijzonder, er kwamen ook dingen naar boven waarvan ik niet wist dat ik er last van had. Ik heb hier heel veel aan gehad. Nanda is een lieve vrouw die de juiste vragen stelt om je te laten praten. Elke emotie is goed en ik voelde mij echt op mijn gemak bij haar. Ik kan Nanda en hypnotherapie aan iedereen aanraden. Ik zal zeker in de toekomst nog een keer een beroep op haar doen.
Anoniem Anoniem heeft geschreven op 21 augustus 2023 om 09:02
De hypnotherapie bij Nada was een zeer interessante ervaring die mij nieuwe inzichten heeft verschaft, andere kijk op bepaalde ervaringen mogelijk heeft gemaakt en zeker bewegingen in gang heeft gezet tot een eerste aanzet om bepaalde patronen te doorbreken. Het gaat niet daarom dat de behandeling het hele leven verandert of de problemen waar ieder van ons meezit ineens verdwijnen, maar het helpt zeker op weg naar acceptatie, omgaan met issues, los maken en los laten wat hetgeen wat ons leven vermoeilijkt.
Andries Andries uit Noordscheschut heeft geschreven op 6 maart 2023 om 11:49
Ik had een enorm laag zelfbeeld en daardoor ook geen zelfvertrouwen. Na een ernstig ongeluk werd ik volledig werd afgekeurd waardoor het nog erger werd. Als klap op de vuurpijl strande na 42 jaar ook nog eens mijn huwelijk. Dankzij de fantastische hulp van Nanda is mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen tot ongekende hoogte opgekrikt! Hiervoor ben ik haar eeuwig dankbaar en kan ik iedereen die hulp nodig is haar van harte aanbevelen!
Sabine Sabine uit Smilde heeft geschreven op 13 januari 2023 om 10:28
Ik ben bij Nanda gekomen omdat ik last had van paniekaanvallen ondanks therapie, en veel stress. Ik was bang dat ze nooit meer over zouden gaan en ik die rust niet meer blijvend zou krijgen dus ik was een beetje sceptisch in het begin. Ik heb 3 sessies gehad en het is echt ongelooflijk. De paniekaanvallen zijn weg, maar ik heb zoveel rust in mezelf gekregen! Rust en zelfinzicht. Ik ben Nanda ontzettend dankbaar, ze gaat net zolang door in de sessies tot het écht opgelost is en dat vind ik super fijn. Echt een aanrader en ik weet dat mocht er weer wat opspelen dat ik weer bij Nanda aanklop. Ontzettend dankbaar!
Miran Miran uit Zwartemeer heeft geschreven op 24 augustus 2022 om 12:40
Ik kwam bij nanda vanwege mijn angst , Nanda is een warm persoon die me tijdens hypnose liet voelen hoe rust voelen in jezelf is. Mijn angst is niet weg maar weet dat dit ook weer overgaat. Ik kan haar zeker aanbevelen. Enorm gelachen ook.
Rowena Rowena uit Emmen heeft geschreven op 16 juni 2022 om 11:11
Ik ben naar Nanda gegaan ,omdat ik helemaal vast liep in mezelf en ik te kampen had met een burn-out. Een echte aanrader. Nanda is rustig ,neemt de tijd ,houd je een spiegel voor en confronteerd jou met de knelpunten die er (kunnen) zijn waarmee je mee aan het werk kunt . Nanda is eerlijk en oprecht en stelt de goede vragen. De hypnotherapie heeft veel naar boven gebracht ,heeft me ook veel duidelijk gemaakt en heb daardoor mijn zelfbeeld kunnen bijstellen. Dat heeft mij zekerder gemaakt en vooral ( nog belangrijker) mezelf accepteren zoals ik ben. Daardoor word het ook makkelijker om anderen te accepteren hoe ze zijn. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar Nanda te gaan en ze heeft me enorm op weg geholpen . Twijfel niet om een afspraak te maken want Nanda is professioneel , weet waar ze het over heeft ,maar vooral een lieverd.
Annette Annette uit Hengelo heeft geschreven op 4 mei 2022 om 13:30
Nanda heeft mij o.a. geholpen bij het loslaten van de afkeuring van mijzelf. In drie (online) sessies hebben we op steeds diepere lagen gewerkt. Schilletje voor schilletje afgepeld. Nanda neemt hiervoor alle tijd, luistert liefdevol en gaat samen oordeel-loos op zoek naar de kern. Sinds de eerste sessie is er enorm veel beweging in mij en sta ik steeds meer in mijn kracht. En ik groei nog steeds. Dankjewel lieve Nanda!
A A uit Emlichheim heeft geschreven op 3 mei 2022 om 18:01
Lieve nanda jij hebt mij ontzettend goed geholpen mij zelf weer terug te vinden. Ik ben ook weer zelfverzekerd. Mijn leven kan ik nu weer verder leven na een nare periode vol angst . Ik kan nanda ook zeker aanraden om weer een happy leven terug te kunnen krijgen . Heel erg bedankt nogmaals met veel liefde a
Renate Renate uit Ommen heeft geschreven op 22 april 2022 om 06:47
Nanda heeft mij tijdens de drie sessies die ik gehad heb geholpen om mijn ware Ik weer terug te vinden. Ik kwam bij haar vol onzekerheid en het niet gelukkig zijn. Ik liep keer op keer tegen bepaalde gebeurtenissen aan en kon het verleden moeilijk loslaten. Tijdens de sessies ben ik tot de daadwerkelijke kern gekomen en heb ik heel veel gebeurtenissen/ personen kunnen loslaten/vergeven waardoor ik weer ruimte heb gecreëerd voor nieuwe mooie dingen. Door de hypnotherapie voelt het alsof er een hele opstapeling van emoties/gebeurtenissen/onzekerheid inwendig is weggehaald waardoor ik weer normaal kan functioneren. Nanda ik heb de sessies als zeer prettig ervaren. Ook omdat het met een lach en een traan was. Dat er ook ruimte was voor humor was heel fijn en voelde goed. Ik zal de woorden " Jij bent goed zoals je bent " nooit meer vergeten. Super bedankt Nanda!
S S heeft geschreven op 14 april 2022 om 14:39
Toen ik begon aan mijn 3 sessies met Nanda, wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik had veel kleine dingen waar ik iemand bij nodig had om mij kritische vragen te stellen zodat ik mij bewuster werd van mijzelf. Dit heeft zij enorm fijn gedaan. Ook was dit voor mij de eerste keer om een hypnose te doen. Nanda heeft mij hier plezierig in begeleid zodat ik mij volledig comfortabel voelde om hier aan te beginnen.
Anniek Anniek uit Hardenberg heeft geschreven op 6 april 2022 om 10:39
Ik kwam binnen vol angsten en wist niet meer wat ik er mee aan moest, had het gevoel dat het dieper zat dan dat ik er zelf bij kon om het op te lossen. Gaandeweg de sessies pakten we de angsten een voor een aan en kwam er helderheid. Na een sessie voelde ik me rustig, alsof mijn hoofd is opgeruimd en de belemmerende overtuigingen weg zijn. Nanda neemt je serieus en heeft de tijd voor je, maar er is ook ruimte voor humor en luchtigheid, erg fijn. Ze gaf me nieuwe inzichten op situaties. Heel dankbaar!
Egbert Egbert uit Weener heeft geschreven op 27 februari 2022 om 19:44
Fijne sessie gehad om oude herinnering weg te halen en een plek te geven. Was na de sessie heel moe maar heb meer rust in me. Fijne ervaring. Aanrader. Prettig met Nanda gewerkt in een fijne veilige sfeer
E E heeft geschreven op 25 januari 2022 om 21:37
Ben heel enthousiast over de aanpak en het inzicht wat ik met dank aan Nanda heb gekregen! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar de oorzaak waarom je geen rust kan vinden. Heeft mij veel gebracht.
W W heeft geschreven op 13 december 2021 om 20:17
Ik heb bij Nanda 3 sessies gehad. Voorafgaand niet wetende wat mij dit zou brengen. Mijn doel was om meer ontspanning en rust te krijgen in mijn leven. Tijdens de sessies kwamen we al pratende tot de kern en hebben we datgene aan kunnen pakken, wat belangrijk was voor mij. Na de sessies merk ik dat Nanda mij tot nieuwe inzichten heeft gebracht. Nanda is een persoon die hart voor de zaak heeft en dat straalt ze uit.
I.H I.H uit Coevorden heeft geschreven op 10 december 2021 om 17:23
Wat een aparte ervaring. Ik heb een sessie van 3 gehad. Ik zat vol in mijn hoofd en spanning in mijn lijf. Nu is mijn hoofd een heel stuk rustiger,heel erg fijn ik kan nu tenminste weer lekker slapen zonder alsmaar drukke dromen te hebben waardoor ik heel vaak wakker werd. Hierdoor de gespannenheid/ verkramping in mijn lijf ook veel minder. Ik raad iedereen aan als je vast zit om een sessie bij Nanda te volgen. Nogmaals bedankt Nanda .
M M uit Coevorden heeft geschreven op 13 november 2021 om 17:52
Wat een fijne ervaring! Raad het iedereen aan. Ik heb bij Nanda een inzichtsessie gehad . Ze is zeer kundig, ervaren, weet snel tot de kern te komen en legt het goed uit. Ze luistert goed en neemt de tijd voor je. Heb goede tips gekregen waar ik mee aan de slag ga.
H H uit Coevorden heeft geschreven op 9 november 2021 om 17:27
Wat een bijzondere ervaring .. Gekomen nadat ik tegen een burn-out aan zat. Helaas een akelige ervaring weer mee moeten maken en daardoor kwam alles boven., van eerder. Nanda heeft me rust gegeven .. alles een plek in mijn hoofd kunnen geven. Rust .. na maanden heb ik een rustig gevoel. Alles heeft een plek .. beter kan ik het niet verwoorden. Eindelijk .. eindelijk .. rust in mijn hoofd
Kan ik je helpen?