Ervaringen

 Heb jij met mij gewerkt en zou je je ervaring hierover willen delen? Om het je makkelijk te maken, heb ik een paar vragen voor je om te gebruiken als kapstok voor je review:

1: Wat was het grootste probleem toen je bij me kwam? Waar had je het meeste last van?
2: Wat is het grootste verschil tussen toen en nu?
3: Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Alvast bijzonder bedankt voor het schrijven van jouw bericht!

 
 
 
 
 
 
 
76 berichten.
Miran Miran uit Zwartemeer heeft geschreven op 24 augustus 2022 om 12:40
Ik kwam bij nanda vanwege mijn angst , Nanda is een warm persoon die me tijdens hypnose liet voelen hoe rust voelen in jezelf is. Mijn angst is niet weg maar weet dat dit ook weer overgaat. Ik kan haar zeker aanbevelen. Enorm gelachen ook.
Rowena Rowena uit Emmen heeft geschreven op 16 juni 2022 om 11:11
Ik ben naar Nanda gegaan ,omdat ik helemaal vast liep in mezelf en ik te kampen had met een burn-out. Een echte aanrader. Nanda is rustig ,neemt de tijd ,houd je een spiegel voor en confronteerd jou met de knelpunten die er (kunnen) zijn waarmee je mee aan het werk kunt . Nanda is eerlijk en oprecht en stelt de goede vragen. De hypnotherapie heeft veel naar boven gebracht ,heeft me ook veel duidelijk gemaakt en heb daardoor mijn zelfbeeld kunnen bijstellen. Dat heeft mij zekerder gemaakt en vooral ( nog belangrijker) mezelf accepteren zoals ik ben. Daardoor word het ook makkelijker om anderen te accepteren hoe ze zijn. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar Nanda te gaan en ze heeft me enorm op weg geholpen . Twijfel niet om een afspraak te maken want Nanda is professioneel , weet waar ze het over heeft ,maar vooral een lieverd.
Annette Annette uit Hengelo heeft geschreven op 4 mei 2022 om 13:30
Nanda heeft mij o.a. geholpen bij het loslaten van de afkeuring van mijzelf. In drie (online) sessies hebben we op steeds diepere lagen gewerkt. Schilletje voor schilletje afgepeld. Nanda neemt hiervoor alle tijd, luistert liefdevol en gaat samen oordeel-loos op zoek naar de kern. Sinds de eerste sessie is er enorm veel beweging in mij en sta ik steeds meer in mijn kracht. En ik groei nog steeds. Dankjewel lieve Nanda!
A A uit Emlichheim heeft geschreven op 3 mei 2022 om 18:01
Lieve nanda jij hebt mij ontzettend goed geholpen mij zelf weer terug te vinden. Ik ben ook weer zelfverzekerd. Mijn leven kan ik nu weer verder leven na een nare periode vol angst . Ik kan nanda ook zeker aanraden om weer een happy leven terug te kunnen krijgen . Heel erg bedankt nogmaals met veel liefde a
Renate Renate uit Ommen heeft geschreven op 22 april 2022 om 06:47
Nanda heeft mij tijdens de drie sessies die ik gehad heb geholpen om mijn ware Ik weer terug te vinden. Ik kwam bij haar vol onzekerheid en het niet gelukkig zijn. Ik liep keer op keer tegen bepaalde gebeurtenissen aan en kon het verleden moeilijk loslaten. Tijdens de sessies ben ik tot de daadwerkelijke kern gekomen en heb ik heel veel gebeurtenissen/ personen kunnen loslaten/vergeven waardoor ik weer ruimte heb gecreëerd voor nieuwe mooie dingen. Door de hypnotherapie voelt het alsof er een hele opstapeling van emoties/gebeurtenissen/onzekerheid inwendig is weggehaald waardoor ik weer normaal kan functioneren. Nanda ik heb de sessies als zeer prettig ervaren. Ook omdat het met een lach en een traan was. Dat er ook ruimte was voor humor was heel fijn en voelde goed. Ik zal de woorden " Jij bent goed zoals je bent " nooit meer vergeten. Super bedankt Nanda!
S S heeft geschreven op 14 april 2022 om 14:39
Toen ik begon aan mijn 3 sessies met Nanda, wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik had veel kleine dingen waar ik iemand bij nodig had om mij kritische vragen te stellen zodat ik mij bewuster werd van mijzelf. Dit heeft zij enorm fijn gedaan. Ook was dit voor mij de eerste keer om een hypnose te doen. Nanda heeft mij hier plezierig in begeleid zodat ik mij volledig comfortabel voelde om hier aan te beginnen.
Anniek Anniek uit Hardenberg heeft geschreven op 6 april 2022 om 10:39
Ik kwam binnen vol angsten en wist niet meer wat ik er mee aan moest, had het gevoel dat het dieper zat dan dat ik er zelf bij kon om het op te lossen. Gaandeweg de sessies pakten we de angsten een voor een aan en kwam er helderheid. Na een sessie voelde ik me rustig, alsof mijn hoofd is opgeruimd en de belemmerende overtuigingen weg zijn. Nanda neemt je serieus en heeft de tijd voor je, maar er is ook ruimte voor humor en luchtigheid, erg fijn. Ze gaf me nieuwe inzichten op situaties. Heel dankbaar!
Egbert Egbert uit Weener heeft geschreven op 27 februari 2022 om 19:44
Fijne sessie gehad om oude herinnering weg te halen en een plek te geven. Was na de sessie heel moe maar heb meer rust in me. Fijne ervaring. Aanrader. Prettig met Nanda gewerkt in een fijne veilige sfeer
E E heeft geschreven op 25 januari 2022 om 21:37
Ben heel enthousiast over de aanpak en het inzicht wat ik met dank aan Nanda heb gekregen! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar de oorzaak waarom je geen rust kan vinden. Heeft mij veel gebracht.
W W heeft geschreven op 13 december 2021 om 20:17
Ik heb bij Nanda 3 sessies gehad. Voorafgaand niet wetende wat mij dit zou brengen. Mijn doel was om meer ontspanning en rust te krijgen in mijn leven. Tijdens de sessies kwamen we al pratende tot de kern en hebben we datgene aan kunnen pakken, wat belangrijk was voor mij. Na de sessies merk ik dat Nanda mij tot nieuwe inzichten heeft gebracht. Nanda is een persoon die hart voor de zaak heeft en dat straalt ze uit.
I.H I.H uit Coevorden heeft geschreven op 10 december 2021 om 17:23
Wat een aparte ervaring. Ik heb een sessie van 3 gehad. Ik zat vol in mijn hoofd en spanning in mijn lijf. Nu is mijn hoofd een heel stuk rustiger,heel erg fijn ik kan nu tenminste weer lekker slapen zonder alsmaar drukke dromen te hebben waardoor ik heel vaak wakker werd. Hierdoor de gespannenheid/ verkramping in mijn lijf ook veel minder. Ik raad iedereen aan als je vast zit om een sessie bij Nanda te volgen. Nogmaals bedankt Nanda .
M M uit Coevorden heeft geschreven op 13 november 2021 om 17:52
Wat een fijne ervaring! Raad het iedereen aan. Ik heb bij Nanda een inzichtsessie gehad . Ze is zeer kundig, ervaren, weet snel tot de kern te komen en legt het goed uit. Ze luistert goed en neemt de tijd voor je. Heb goede tips gekregen waar ik mee aan de slag ga.
H H uit Coevorden heeft geschreven op 9 november 2021 om 17:27
Wat een bijzondere ervaring .. Gekomen nadat ik tegen een burn-out aan zat. Helaas een akelige ervaring weer mee moeten maken en daardoor kwam alles boven., van eerder. Nanda heeft me rust gegeven .. alles een plek in mijn hoofd kunnen geven. Rust .. na maanden heb ik een rustig gevoel. Alles heeft een plek .. beter kan ik het niet verwoorden. Eindelijk .. eindelijk .. rust in mijn hoofd
M M heeft geschreven op 6 oktober 2021 om 18:12
Wat een bijzondere ervaring, echt een aanrader! Ze is erg betrokken en heeft alle tijd voor je! Ik kan het echt iedereen aanraden! Niet twijfelen maar doen! Nanda, bedankt!
Danielle Danielle uit Szigetvar heeft geschreven op 2 september 2021 om 05:50
Na 3 sesies bij Nanda heb ik mezelf gevonden. Al vanaf mijn jeugd heb ik geleerd niet mezelf te mogen zijn. Wat ik dacht of wilde deed er niet toe. Waardoor ik mijn hele leven geleefd heb naar wat anderen van mij zouden kunnen verwachten. Ondanks een lieve man die me constant vroeg wat ik wil en wat ik dacht, kon ik hier niet uit los breken en bleef ik in dit patroontje vast zitten. Toen ik in de pre-overgang kwam kreeg ik te maken met extreme stemmingswisselingen. Ik was niet meer mijn altijd vrolijke zelf maar 99% van de tijd intens verdrietig, ook konden de dagen van mij niet snel genoeg voorbij gaan. Geen idee dat dit meer te maken had met mijn opvoeding dan met de overgang zelf. De overgang versterkte meer datgene waar ik al jaren problemen mee had. Via hypnose bij Nanda kwam ik erachter waar mijn problemen vandaan kwamen en ze heeft me door de hypnose geholpen mijn jeugd los te breken en dat ik mag zijn wie ik ben met al mijn wensen en gedachten. Een half jaar later ben ik weer een vrolijke meid, en dit keer met een eigen mening en wensen die ik ten volste uitleef, meer dan dat ik in al die 41 jaar dat ik heb geleefd heb gedaan. Zeg maar gerust dat mijn leven pas nu echt begint! En ja hoor de overgang die is er nog wel maar hij heeft geen grip meer op me, de zelfkwelling is voorbij! Ik voel me heerlijk opgeruimd, heb rust in mijn koppie en teleurstellingen kan ik beter aan dan voorheen. Iedereen die te maken heeft met stemmingswisselingen in de overgang raad ik aan om wat sessies te nemen bij Nanda. Ze luistert supergoed, ze vind niks gek of raar, je kan echt alles bij haar kwijt. Je zal er verstelt van staan hoe makkelijk ze de vinger op de zere plek kan leggen en je kan helpen met oplossingen. Nanda heel erg bedankt!
Ria Ria uit Coevorden heeft geschreven op 9 juli 2021 om 09:27
Een aantal jaren geleden al bij Nanda geweest, toen is er heel veel duidelijk geworden, waar de knelpunten in mijn leven zaten. Nu een poos later, merkte ik dat er weer onrust borrelde en dat de puntjes weer even op i gezet moesten worden. Het was weer een verhelderende sessie, en heeft mij weer veel rust gebracht, ik kan weer verder. Ik raad Nanda zeker aan, want door hypnose kom je dichter bij jezelf, en merk je dat het één met het andere te maken heeft. Nogmaals dank Nanda ❤
Ria Ria heeft geschreven op 15 juni 2021 om 18:40
Heel erg bedankt Nanda, wat ben ik door de sessies bij jou verandert in mijn doen en denken!! Heel apart om dit te ervaren. Ga met een heel positief gevoel verder. Heb veel van jou en over mezelf geleerd. Het was de moeite zeker waard.
Terzah Terzah uit Emmen heeft geschreven op 25 april 2021 om 17:19
Bedankt Nanda, eerste kennismaking met Hypnotherapie. Bijzondere ervaring. Nanda neemt de tijd, luistert, vat goed samen en komt tot de kern. Groetjes Terzah
Nicolette Nicolette uit Laar heeft geschreven op 26 februari 2021 om 21:00
Een maand geleden had ik mijn laatste sessie van drie bij Nanda. En een maand na deze sessie voel ik mij nog steeds heerlijk, opgeruimd en gegrond. Ik kwam bij Nanda omdat ik merkte dat ik aan zelfsabotage deed. Ik kwam niet van sommige nare gevoelens, gedachten af waarvan ik wist dat ik er totaal niks aan had. Zo van ik ga op reis en ik neem mee….een heleboel bagage waar ik niks aan hebt. Nadat ik urenlang over mijn wel en wee had gesproken tijdens de kennismaking, vatte Nanda dit uiteindelijk samen in 1 a 2 woorden! om mee aan de slag te gaan. Op dat moment ontstond er al meteen ruimte. Al die "overbodige" woorden konden zo de prullenbak in. Nanda heeft kennis van allerlei technieken die zij kan inzetten en vol vertrouwen kon ik daar in mee gaan. Het was als een avonturenreis naar binnen en ik heb er echt van genoten. Als in een nog-net-niet-wakkere-droom ging ik naar allerlei momenten in mijn leven en kon ik daar eens goed naar kijken. Ik zag, begreep, en liet los. Het was als een uitleg van de gebruiksaanwijzing van mij, mijn unieke persoontje. Ik kan nog een uur doorschrijven maar dat zouden overbodige woorden zijn. Nanda is een warme vrouw, geeft je alle ruimte, weet waar ze het over heeft en het allerbelangrijkste...zij helpt je jezelf weer vol vertrouwen, zelfverzekerd, zelfwaarderend, opgeruimd, met beide benen op de grond, verder te gaan. Het gevoel van vrij van… overheerst, er is ruimte voor nieuwe mogelijkheden en ervaringen. Ik gun het iedereen en kan Nanda dus echt van harte aanraden.
Annemiek Annemiek uit Hardenberg heeft geschreven op 10 februari 2021 om 05:10
Ik kwam bij Nanda omdat ik na veel pogingen tot blijvend stoppen met roken telkens weer begon. Dit frustreerde me en ik besloot hulp te zoeken. Nanda liep heel nauwkeurig samen met mij de patronen door die ik mezelf in dit leven heb aangemeten, hierdoor ontstond veel bewustwording over de manier waarop ik dingen benader. Ook kwam er tussen de sessie’s onverwerkt trauma naar boven door ongewenste kinderloosheid en verlies tijdens de zwangerschap. Nanda heeft me geholpen om het verdriet beter los te kunnen laten. Het grootste verschil is dat er een daadwerkelijke druk van mijn lichaam af is, hierdoor ervaar ik minder lichamelijke klachten, ik durf meer ruimte in te nemen voor mijn verdriet, dit schept letterlijk ruimte. Ik voel me opgelucht! En daarnaast voel ik me voor het eerst in mijn leven een niet roker en dat is supertof!
Kan ik je helpen?