Ervaringen

 Heb jij met mij gewerkt en zou je je ervaring hierover willen delen? Om het je makkelijk te maken, heb ik een paar vragen voor je om te gebruiken als kapstok voor je review:

1: Wat was het grootste probleem toen je bij me kwam? Waar had je het meeste last van?
2: Wat is het grootste verschil tussen toen en nu?
3: Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Alvast bijzonder bedankt voor het schrijven van jouw bericht!

 
 
 
 
 
 
 
83 berichten.
Milou Milou uit Erica heeft geschreven op 7 maart 2016 om 15:00
Beste Nanda, ik had al 2,5 jaar last van een doof gevoel op de plek waar ik een ruggenprik heb gehad. Dit gevoel belemmerde mij in het dagelijks leven. Sinds de behandeling heb ik niet meer het gevoel dat er een naald is zit of dat er een soort kauwgombal in vast kleeft. Het voelt weer vrij en het oude gevoel wat ik hoor te hebben is weer terug. Profiteer dagelijks nog van die ene behandeling!
Jelle Jelle uit Emmen heeft geschreven op 5 maart 2016 om 17:02
Hallo , Ik ben 2 dagen geleden geweest omdat ik vooral geholpen wilde worden met m'n slaap problemen . Ik vond het een prettige sfeer en voelde me zeer op m'n gemak gesteld voordat we begonnen. Ook de sessie zelf Vind ik erg goed gaan . Ik had zeer veel last van nachtmerries en sinds ik geholpen ben door Nanda heb ik er geen een meer gehad . Ook heeft ze me geholpen met m'n zelfverzekerdheid en voelde me meteen anders toen ik uit hypnose kwam . Hier ben ik heel blij mee en had eerlijk gezegd niet durven hopen dat het zo effectief zo zijn ! Heel erg bedankt ! En kan het iedereen aanraden . Met vriendelijke groet en tot ziens .
Marlon Marlon uit Hardenberg (ivm hulp bij examenvrees) heeft geschreven op 22 februari 2016 om 22:48
Hoi Nanda, Bedankt voor de goede hulp! Het was voor mij een bijzondere ervaring. Ik ben namelijk niet zo van de "alternatieve" therapieën. Maar ik heb mij laten overhalen om het toch te proberen. Ondanks dat er ik in het begin erg sceptisch tegenover stond, heeft het mij geweldig geholpen. Ik zal zeker je therapie bij anderen aanbevelen. Groetjes Marlon Bedankt!
Kan ik je helpen?