Ervaringen

 Heb jij met mij gewerkt en zou je je ervaring hierover willen delen? Om het je makkelijk te maken, heb ik een paar vragen voor je om te gebruiken als kapstok voor je review:

1: Wat was het grootste probleem toen je bij me kwam? Waar had je het meeste last van?
2: Wat is het grootste verschil tussen toen en nu?
3: Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Alvast bijzonder bedankt voor het schrijven van jouw bericht!

 
 
 
 
 
 
 
97 berichten.
mvr Bos mvr Bos uit Erica schreef op 28 september 2016 om 14:24
Heb een hypnose behandeling gehad van Nanda, een bezondere ervaring. Ik had last van slecht slapen en na 1 keer te zijn behandeld was mijn probleem verholpen. Ik heb ook nog een hypnose sessie gehad voor mijn rug, en ook daar heb ik een goed resultaat bij. Kortom ik voel mij goed. Bedankt Nanda.
Cindy Cindy uit Meppel schreef op 22 september 2016 om 08:37
Gisteren een sessie gehad en wat was het bijzonder.....ik had geen idee hoe het daadwerkelijk zou zijn. Blij dat ik ben geweest...voel mij heel goed nu!
Ria Ria uit Coevorden schreef op 21 september 2016 om 12:37
Onlangs mijn 1e hypnose sessie gehad bij Nanda, ooit in een ver verleden ook al hypnose mogen ervaren, dus ik weet wat voor goeds het brengt. Ongelooflijke ervaring gehad, onverwerkt verdriet, vasthouden aan het verleden zorgde dat ik intense angsten beleefde, ben nu een stuk rustiger en helderder....ben er nog niet, maar voel me al een heel stuk beter, over 3 weken onderga ik weer een sessie. Dank je Nanda, tot zover!
Simone Simone schreef op 13 september 2016 om 08:28
Een aantal weken geleden heb ik een behandeling bij Nanda gehad en dat was een hele bijzondere en intense ervaring. Het heeft mij ontzettend goed geholpen. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet even denk aan de behandeling en het mooie resultaat dat het mij gebracht heeft. Dank je wel Nanda
Et. Et. uit Coevorden schreef op 20 augustus 2016 om 21:04
Na van alles geprobeerd te hebben tegen draaiduizeligheid, kwam ik in aanraking met hypnotherapie. Het is ongeveer 3 maanden geleden dat ik een behandeling heb gehad en het gaat nog steeds goed NIET MEER DUIZELIG! Een heerlijk gevoel. Dank je Nanda.
Liesbeth Liesbeth uit Emmen schreef op 18 juli 2016 om 04:29
Een tijdje terug heb ik een mijn eerste hypnose behandeling gehad. Het was een bijzondere en intense ervaring. Nog dagelijks denk ik aan de sessie die mij veel heeft gebracht. Het heeft mij niet direct geholpen voor hergeen ik kwam, maar bracht mij inzicht in een stukje leed wat ik bij mij droeg. Ik voel mij nu vrij van binnen en heb leren accepteren. Wat daarnaast indruk op mij heeft gemaakt is de wijze waarop Nanda je door het proces heen leidt. Rustig, helder met veel inzicht en empathie. Dank je Nanda voor deze bijzondere ervaring.
Antje Buist Antje Buist uit Emlichheim schreef op 2 juli 2016 om 09:33
Mocht opnieuw een behandeling ondergaan bij Nanda, Nadat zij mij al van het roken heeft afgebracht, was er een nieuwe uitdaging,,, Iets wat al jaren als een rode draad door mijn leven met mij is mee gegaan,,, en waar ik nu van kan zeggen ,,,,WoW ,,,wat voel ik mij verlost,,, nooit kunnen bevatten wat een gebeurtenis uit mijn jeugd zo,n invloed heeft gehad op mijn verdere leven tot nu toe,,, Kan nu verder met mijn leven zonder die enorme last die ik met mij mee heb gedragen al die jaren,,, Zo enorm dankbaar wat Nanda voor mij heeft kunnen betekenen,, geweldig gewoon, Lieve groetjes Antje.
Nanny Nanny uit Emmen schreef op 7 juni 2016 om 19:45
We zijn een weekje terug van een heerlijke vakantie op Ibiza. Dank zij de professionele hypnotherapie van Nanda kon ik volop genieten. Ik heb geen last meer van pijn in mijn knie en ook niet van mijn reumatische pijnen in voeten en handen. Ik zie zelfs dat de zwelling rondom mijn gewrichten in de handen afneemt. Al wel twintig jaar worstel ik met slapeloosheid. Alle therapieën heb ik gevolgd. Nu, na een sessie bij Nanda slaap ik weer als een roos. Soms word ik wakker, maar ik draai me om en slaap weer verder. Ik weet niet wat me gebeurt. Nu mijn gewicht nog. Ik heb er inmiddels twee kilo af. In mijn vakantie ben ik niet aangekomen, mijn gewicht bleef stabiel. Ik eet veel minder en heb geen trek in tussendoortjes. Nanda begeleidt de sessies rustig en professioneel. Ze stelt je op je gemak, want ze begrijpt, dat het best spannend is om onder hypnose te gaan. Ik raad het iedereen aan om in hypnotherapie te gaan. Het resultaat is verbluffend en meestal is één sessie al genoeg om het gewenste resultaat te behalen. Nanda bedankt !
Gerrie Gerrie uit Wijhe schreef op 12 mei 2016 om 10:13
Op 10 mei heb ik voor het eerst van mijn leven een hypnose sessie mogen ervaren onder deskundige leiding van Nanda. Een bijzondere ervaring kan ik zeggen! Je hebt alles zelf in de hand. Ik ging naar naar Nanda voor mijn faalangst. Mijn onderbewuste bracht me geljk naar het moment waarop dit ontstaan is. Mijn onderbewuste had me veel te vertellen. Ik heb inzicht gekregen wat er gebeurd is en ook hoe ik verder kan, dat is voor mij van onschatbare waarde. Tijdens de hele sessie bewaakte Nanda het proces goed en voelde ik me veilig. Dank je wel Nanda voor je warme betrokkenheid, kennis en kunde!
Henri Henri uit Meppel schreef op 17 april 2016 om 12:03
Ik ben in april bij Nanda geweest omdat ik altijd druk in mijn hoofd ben en dingen moeilijk kan verwerken. Ik geloofde niet echt in hypnose maar het heeft degelijk geholpen en dat na 1 keer. Binnen kort ga ik weer.
Annie Annie schreef op 14 april 2016 om 12:35
In maart ben ik bij Nanda geweest. Had veel dingen uit het verleden die ik nog niet verwerkt had. Nanda heeft mij hierbij geholpen met hypnose.
Antje Buist Antje Buist uit Emlichheim schreef op 3 april 2016 om 16:56
Zelf nu bijna 2 weken geleden bij Nanda geweest voor een behandeling om te stoppen met roken,, gek genoeg heb ik niet 1 keer de behoefte gehad om een sigaret te pakken na mijn behandeling,,wow echt super blij mee,, eindelijk van die rommel verlost,,dank je 😉 Warme groetjes Antje.
Kim Kim uit Kampen schreef op 22 maart 2016 om 09:23
Al jaren vele (intensieve) psychotherapieën achter de rug voor psychische klachten als depressiviteit en sociale angst. Bij Nanda beland viavia en ik moet zeggen dat ik een groot verschil merk! Gelijk al na de eerste behandeling! De hypnose werkt goed, maar Nanda is zelf ook zeer bekwaam als het aankomt op luisteren en adviseren. Ik stond er sceptisch tegenover maar dat is zeker veranderd. Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen!
Annemiek Annemiek uit Nunspeet schreef op 10 maart 2016 om 19:40
In November heb ik hypno4you bezocht. Ik beet vanaf mijn tiener jaren nagels. Na verschillende zalfjes, nagellak en smeerseltjes te hebben geprobeerd was er nog steeds geen resultaat. Tot dat ik in aanmerking kwam met hypno4you. Ik was wel benieuwd of ik door middel van hypnose van het nagelbijten af kon komen. Nadat ik een intake gesprek had gehad met Nanda werd ik onder hypnose gebracht, dit was een bijzondere ervaring. Het is inmiddels Maart en ik kan nog steeds met trots zeggen dat ik nagels BEET. Dank je wel Nanda dat je mij hierin hebt geholpen!
Milou Milou uit Erica schreef op 7 maart 2016 om 15:00
Beste Nanda, ik had al 2,5 jaar last van een doof gevoel op de plek waar ik een ruggenprik heb gehad. Dit gevoel belemmerde mij in het dagelijks leven. Sinds de behandeling heb ik niet meer het gevoel dat er een naald is zit of dat er een soort kauwgombal in vast kleeft. Het voelt weer vrij en het oude gevoel wat ik hoor te hebben is weer terug. Profiteer dagelijks nog van die ene behandeling!
Jelle Jelle uit Emmen schreef op 5 maart 2016 om 17:02
Hallo , Ik ben 2 dagen geleden geweest omdat ik vooral geholpen wilde worden met m'n slaap problemen . Ik vond het een prettige sfeer en voelde me zeer op m'n gemak gesteld voordat we begonnen. Ook de sessie zelf Vind ik erg goed gaan . Ik had zeer veel last van nachtmerries en sinds ik geholpen ben door Nanda heb ik er geen een meer gehad . Ook heeft ze me geholpen met m'n zelfverzekerdheid en voelde me meteen anders toen ik uit hypnose kwam . Hier ben ik heel blij mee en had eerlijk gezegd niet durven hopen dat het zo effectief zo zijn ! Heel erg bedankt ! En kan het iedereen aanraden . Met vriendelijke groet en tot ziens .
Marlon Marlon uit Hardenberg (ivm hulp bij examenvrees) schreef op 22 februari 2016 om 22:48
Hoi Nanda, Bedankt voor de goede hulp! Het was voor mij een bijzondere ervaring. Ik ben namelijk niet zo van de "alternatieve" therapieën. Maar ik heb mij laten overhalen om het toch te proberen. Ondanks dat er ik in het begin erg sceptisch tegenover stond, heeft het mij geweldig geholpen. Ik zal zeker je therapie bij anderen aanbevelen. Groetjes Marlon Bedankt!
Kan ik je helpen?