Ervaringen

 Heb jij met mij gewerkt en zou je je ervaring hierover willen delen? Om het je makkelijk te maken, heb ik een paar vragen voor je om te gebruiken als kapstok voor je review:

1: Wat was het grootste probleem toen je bij me kwam? Waar had je het meeste last van?
2: Wat is het grootste verschil tussen toen en nu?
3: Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Alvast bijzonder bedankt voor het schrijven van jouw bericht!

 
 
 
 
 
 
 
92 berichten.
Rob Rob uit Kampen schreef op 28 maart 2024 om 06:02
De 3 hypno sessies en de voice dialogue sessie hebben me het afgelopen half jaar geholpen om dichter en eerlijker bij mezelf te komen in een moeilijke periode. De sessies sloten qua thema heel mooi op elkaar aan waardoor er een vloeiend proces ontstond. Los van het proces wat bij andere therapeuten misschien ook zo verloopt, is Nanda erg ‘down to earth’ en grondig in haar analyses en feedback. Jezelf voor de gek houden kom je bij haar niet mee weg. Ja. Zonder Nanda was ik, in een half jaar waarin dat echt nodig was, nooit zo ver gekomen. Dank je wel Nanda!
G G uit Hoogeveen schreef op 10 maart 2024 om 17:57
De laatste jaren is mijn controledrang wat toegenomen tot ergenis van mijn naaste omgeving. Door de positieve verhalen van mensen om mij heen heb ik, enigzins sceptisch, besloten om Nanda ook maar eens te bezoeken. Het is een erg relaxte sfeer die Nanda creëert waardoor je je snel op je gemak voelt. Na de eerste sessie merkte ik al direct een verschil, net als de mensen om mij heen. Het vooroordeel dat het (in ieder geval bij mij) niet zou helpen was dus totaal incorrect. De sessies die volgde zijn bepaalde zaken gefinetuned waarbij ook nieuwe inzichten verkregen zijn. Een aanrader dus!!!
Alun de Jong Alun de Jong uit Groningen schreef op 9 maart 2024 om 21:24
Ik kwam bij Nanda met concentratieproblemen voor school. De concentratieproblemen waren hinderend voor mijn schoolprestaties en hierom werd mij deze hypnotherapie aangeboden. Elke sessie was erg fijn en ik voelde me dan ook erg op mijn relaxed bij elke sessie. Ze heeft mij geholpen met met meer rust creeëren in mijn hoofd, en een negatief beeld dat was ontstaan over mijzelf door de slechte schoolprestaties. De sessies hebben mij echt enorm geholpen! Bedankt Nanda!
P P uit Hoogeveen schreef op 26 januari 2024 om 14:13
Ik ben bij Nanda terecht gekomen dankzij een vriendin. Ik maakte me altijd druk om anderen en ook wat anderen van mij vonden. Dat ik verantwoordelijk zou zijn voor het welzijn van een ander. Altijd voor een ander klaar staan, maar aan mezelf voorbij gaan. Inmiddels mijn laatste sessie hypnose therapie gehad en kan oprecht zeggen dat het mij een andere, positieve kijk op situaties heeft gegeven! Ik voelde me erg op mijn gemak bij Nanda en kon alles kwijt. Uiteindelijk weet ik ook echt dat ik het grotendeels zelf heb gedaan, maar een steuntje in de rug was erg hard nodig en dat is wat Nanda je kan bieden! Dank je wel
J J uit Coevorden schreef op 30 november 2023 om 09:46
Ik heb contact met Nanda gezocht naar traumatische ervaring binnen mijn relatie, ik heb Nanda gevonden via haar website ik zocht hulp want voor mijn gevoel kon ik het niet alleen. Door wat ik had meegemaakt was mijn zelfbeeld erg laag, ik heb gekozen voor de hypnose sessies. Dit was helemaal nieuw voor mij maar Nanda begeleid je stap voor stap op een hele prettige manier. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en denk nog vaak aan onze gesprekken en sessies terug. Je voelt je echt op je gemak bij Nanda !! Bedankt voor alles!!!
L L schreef op 28 november 2023 om 11:08
In juni heb ik contact gezocht met Nanda, nadat een collega mij aanrade om naar haar toe te gaan. Mijn zelfbeeld was niet positief, ik voelde mij nooit echt gelukkig en ook trok ik mij te veel aan van anderen. Diep van binnen wist ik dat er vanuit mijn kindertijd een trauma zat, wat mij constante spanning bracht en dit werd steeds erger. De gedachte "er zijn wel ergere dingen" weerhield mij er vaak van om er iets mee te doen, ondanks dat ik ergens wel wist dat het steeds meer mijn leven ging beïnvloeden. Tijdens mijn 1ste sessie benoemde Nanda dat je een trauma nooit voor jezelf hoeft te bagatelliseren en alleen al door dit te horen, viel er een stukje spanning weg. Na emdr te hebben gehad, merkte ik dat de nare gebeurtenis steeds minder op de oppervlakte lag en daardoor minder vaak in mijn gedachte kwam. Het is nu een herinnering die niet leuk is, maar het veroorzaakt geen buikpijn en grote spanning meer. Ook heb ik tijdens de sessies geleerd dat ik goed ben zoals ik ben. Wanneer ik door een ander mijzelf aan het twijfelen maak, weet ik nu dat het MAAR een mening van die persoon is. Ik voel mij op dit moment sterker en begin mijzelf steeds meer te accepteren. Ook merk ik dat ik de meningen van anderen wat beter los kan laten en ook bepaalde dingen beter kan overzien. Nanda dankjewel voor je mooie inzichten.
J J schreef op 21 november 2023 om 12:36
Net mijn laatste sessie gehad, allemaal totaal anders en altijd met een super goed gevoel naar huis gegaan. Bij de eerste sessie kon ik alles duidelijk zien, 2e was meer gevoelen en 3e keer echt een combi. De reden dat ik contact met Nanda zocht, was omdat ik me niet goed genoeg gevoelde, zelfs depressief was en relatieproblemen had. Nanda heeft echt mijn ogen geopend, mooie tools gegeven en mijn zelfvertrouwen weer op een totaal andere niveau gebracht. Zij heeft mij echt gered. Blijft een bijzonder ervaring, en ik kan niks anders dan Nanda aanraden! Super bedankt! ❤️
Jonathan Jonathan schreef op 10 november 2023 om 14:58
Dank je wel Nanda voor je fijne begeleiding. Na de sessies met jou ben ik echt gaan werken aan mijn oude patronen die ik al een lange tijd bij mij draag. Vanuit rust en liefde heb je mij begeleid. En dat heb ik als erg prettig ervaren. Door de juiste stappen samen te zetten ben ik meer tot mijn leven gekomen en ervaren waarom bepaalde stukken steeds terugkomen.
Lilian Lilian schreef op 3 oktober 2023 om 08:30
Op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling heb ik vanuit verschillende invalshoeken begeleiding mogen ontvangen in de afgelopen jaren. Veel was heel fijn en ondersteunend maar het kwam allemaal nooit echt tot de kern voor mij: op een positieve manier een verschuiving plaats laten vinden in het onderbewuste zodat oude saboterende programmeringen plaats maken voor positieve overtuigingen. De hypnose sessies van Nanda zijn voor mij life changing geweest. Om in een aantal sessies zo tot de kern te kunnen gaan en op een constructieve manier in het onderbewuste positieve veranderingen te maken vind ik wonderlijk. Ik ben Nanda super dankbaar voor haar fijne, heldere, vriendelijke en bekwame begeleiding!
Annika Annika uit Hoogeveen schreef op 20 september 2023 om 11:54
Nanda, Ik wil je met heel mijn hart bedanken voor jouw enorme expertise, warmte, liefde en vertrouwen terwijl je mij rondleidde in mijn diepste bestaan. Ik waande me veilig op elke plek waar ik kwam. Je moedigde me aan, je gaf me tools, je luisterde naar elk woord en elke betekenis daarvan. Door jouw zijn in mijn wereld heb ik de moed gehad om dat aan te kijken wat voor mij het aller moeilijkste was. Ik gun mij jou, zoals ik zoveel mensen jou gun. Ik sta zoveel sterker, zoveel meer geworteld, zoveel meer in vertrouwen, zoveel meer in liefde met mezelf in dit leven. Nogmaals: dankjewel. Ik blijf je als mijn cadeautje gunnen in de toekomst! Liefs.
Assen Assen uit Coevorden schreef op 15 september 2023 om 09:54
Ik heb veel baat gehad, bij de hypnose sessies van Nanda. Ze legt alles goed uit, en niks moet en alles mag. Ik heb de rust weer gevonden in mijn hoofd.
Paul Paul schreef op 6 september 2023 om 16:12
Ik heb Nanda leren kennen via Growing Emmen. Hierin hebben we eerst elkaars diensten en specialiteiten leren kennen om het vervolgens ook bij eenieder toe te passen en te ervaren. In deze periode zie je dat je heel veel kennis en ervaring deelt en dat is mooi. Ik heb nu daadwerkelijk mijn jaren lange last, die ik meedroeg en niet eerder had aangepakt nu met een goed gevoel met Nanda kunnen doorpakken. Nanda laat je ook niet zo maar los en heeft zoveel ervaring om door te pakken. Nanda heeft me met verschillende methodes behandeld. Met de hypnotherapie kwam ik al een heel eind. De nieuwe therapie vorm vanuit de virtuele BUS praten met je innerlijke medestanders heeft me zoveel inzicht gegeven en hulp dat het inslapen en doorslapen voor mij weer van goede kwaliteit is. Fantastisch resultaat. Dank je wel Nanda.
Christine Christine uit Coevorden schreef op 26 augustus 2023 om 07:25
Ik ben bij Nanda terecht gekomen op advies van de POHGGZ. Ik had last van paniekaanvallen en angstaanvallen. En moest veel verwerken van het verleden. Iets wat mijzelf niet alleen lukte. Met alleen al in gesprek te gaan met Nanda vond ik meer rust, meer inzicht en kon ik al dingen loslaten en anders bekijken. De hypnotherapie sessies waren bijzonder, er kwamen ook dingen naar boven waarvan ik niet wist dat ik er last van had. Ik heb hier heel veel aan gehad. Nanda is een lieve vrouw die de juiste vragen stelt om je te laten praten. Elke emotie is goed en ik voelde mij echt op mijn gemak bij haar. Ik kan Nanda en hypnotherapie aan iedereen aanraden. Ik zal zeker in de toekomst nog een keer een beroep op haar doen.
Anoniem Anoniem schreef op 21 augustus 2023 om 09:02
De hypnotherapie bij Nada was een zeer interessante ervaring die mij nieuwe inzichten heeft verschaft, andere kijk op bepaalde ervaringen mogelijk heeft gemaakt en zeker bewegingen in gang heeft gezet tot een eerste aanzet om bepaalde patronen te doorbreken. Het gaat niet daarom dat de behandeling het hele leven verandert of de problemen waar ieder van ons meezit ineens verdwijnen, maar het helpt zeker op weg naar acceptatie, omgaan met issues, los maken en los laten wat hetgeen wat ons leven vermoeilijkt.
Andries Andries uit Noordscheschut schreef op 6 maart 2023 om 11:49
Ik had een enorm laag zelfbeeld en daardoor ook geen zelfvertrouwen. Na een ernstig ongeluk werd ik volledig werd afgekeurd waardoor het nog erger werd. Als klap op de vuurpijl strande na 42 jaar ook nog eens mijn huwelijk. Dankzij de fantastische hulp van Nanda is mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen tot ongekende hoogte opgekrikt! Hiervoor ben ik haar eeuwig dankbaar en kan ik iedereen die hulp nodig is haar van harte aanbevelen!
Sabine Sabine uit Smilde schreef op 13 januari 2023 om 10:28
Ik ben bij Nanda gekomen omdat ik last had van paniekaanvallen ondanks therapie, en veel stress. Ik was bang dat ze nooit meer over zouden gaan en ik die rust niet meer blijvend zou krijgen dus ik was een beetje sceptisch in het begin. Ik heb 3 sessies gehad en het is echt ongelooflijk. De paniekaanvallen zijn weg, maar ik heb zoveel rust in mezelf gekregen! Rust en zelfinzicht. Ik ben Nanda ontzettend dankbaar, ze gaat net zolang door in de sessies tot het écht opgelost is en dat vind ik super fijn. Echt een aanrader en ik weet dat mocht er weer wat opspelen dat ik weer bij Nanda aanklop. Ontzettend dankbaar!
Miran Miran uit Zwartemeer schreef op 24 augustus 2022 om 12:40
Ik kwam bij nanda vanwege mijn angst , Nanda is een warm persoon die me tijdens hypnose liet voelen hoe rust voelen in jezelf is. Mijn angst is niet weg maar weet dat dit ook weer overgaat. Ik kan haar zeker aanbevelen. Enorm gelachen ook.
Rowena Rowena uit Emmen schreef op 16 juni 2022 om 11:11
Ik ben naar Nanda gegaan ,omdat ik helemaal vast liep in mezelf en ik te kampen had met een burn-out. Een echte aanrader. Nanda is rustig ,neemt de tijd ,houd je een spiegel voor en confronteerd jou met de knelpunten die er (kunnen) zijn waarmee je mee aan het werk kunt . Nanda is eerlijk en oprecht en stelt de goede vragen. De hypnotherapie heeft veel naar boven gebracht ,heeft me ook veel duidelijk gemaakt en heb daardoor mijn zelfbeeld kunnen bijstellen. Dat heeft mij zekerder gemaakt en vooral ( nog belangrijker) mezelf accepteren zoals ik ben. Daardoor word het ook makkelijker om anderen te accepteren hoe ze zijn. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar Nanda te gaan en ze heeft me enorm op weg geholpen . Twijfel niet om een afspraak te maken want Nanda is professioneel , weet waar ze het over heeft ,maar vooral een lieverd.
Annette Annette uit Hengelo schreef op 4 mei 2022 om 13:30
Nanda heeft mij o.a. geholpen bij het loslaten van de afkeuring van mijzelf. In drie (online) sessies hebben we op steeds diepere lagen gewerkt. Schilletje voor schilletje afgepeld. Nanda neemt hiervoor alle tijd, luistert liefdevol en gaat samen oordeel-loos op zoek naar de kern. Sinds de eerste sessie is er enorm veel beweging in mij en sta ik steeds meer in mijn kracht. En ik groei nog steeds. Dankjewel lieve Nanda!
A A uit Emlichheim schreef op 3 mei 2022 om 18:01
Lieve nanda jij hebt mij ontzettend goed geholpen mij zelf weer terug te vinden. Ik ben ook weer zelfverzekerd. Mijn leven kan ik nu weer verder leven na een nare periode vol angst . Ik kan nanda ook zeker aanraden om weer een happy leven terug te kunnen krijgen . Heel erg bedankt nogmaals met veel liefde a
Kan ik je helpen?