Ervaringen

 Heb jij met mij gewerkt en zou je je ervaring hierover willen delen? Om het je makkelijk te maken, heb ik een paar vragen voor je om te gebruiken als kapstok voor je review:

1: Wat was het grootste probleem toen je bij me kwam? Waar had je het meeste last van?
2: Wat is het grootste verschil tussen toen en nu?
3: Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Alvast bijzonder bedankt voor het schrijven van jouw bericht!

 
 
 
 
 
 
 
83 berichten.
Annet Annet heeft geschreven op 19 september 2018 om 20:31
Ik heb een 3 fasen traject hypnotherapie bij Nanda gedaan. Na de 1e sessie voelde ik echt verschil in hoe ik met stressvolle situaties omging, veel makkelijker en rustiger. Nanda is een heel plezierig persoon, ze vraagt door totdat het helemaal helder is en neemt hiervoor echt de tijd. Zowel de voorgesprekken als de therapie heb ik als zeer positief en effectief ervaren.
Saskia Saskia uit Coevorden heeft geschreven op 20 juli 2018 om 23:26
Hypnose is als therapievorm enorm in opkomst. Na het lezen hierover en het bekijken vsn filmpjes was ik hier nieuwsgierig naar geworden, ..en wat bleek? In mijn woonplaats is een praktijk die hierin gespecialiseerd is! Hypno4you! Bij Nanda volgde ik de workshop. Ik werd gastvrij ontvangen met thee en koekjes. Nanda gaf uitleg over wat hypnose is en de vorm die we vanavond gingen uitvoeren. Tijdens het oefenen merkte ik al snel dat mijn stress over de ingebrachte situaties verdween. Ook was het erg leuk en werd ik er blij van. Het ontspannen gevoel bleef ook de dagen daarna. Nanda gaf de workshop heel hartelijk en professioneel. Ieder mens heeft wel eens stress en daarom is deze workshop een aanrader voor iedereen!
Daniëlle Rietdijk Daniëlle Rietdijk uit De Krim heeft geschreven op 4 juni 2018 om 13:04
Ik heb eerst de workshop bij Nanda gevolgd en daarna besloten om ook het bedhandeltraject van 3 sessies te doorlopen. Ik heb er heel veel aan gehad. Niet alleen ervaar ik veel meer rust; ik ben ook veel zelfverzekerder geworden. Accepteer mezelf nu om wie ik ben. Ik heb Nanda ervaren als een heel fijn mens. Die ik kon vertrouwen en bij wie ik al mijn gedachten kwijt kon. Ze neemt echt alle tijd van de wereld voor je; dat was echt heel prettig. Mocht ik in de toekomst tegen problemen aanlopen, dan zal ik zeker niet aarzelen om weer een aantal sessies in te plannen. Ik kan het iedereen aanraden!
Judith Judith uit Hardenberg heeft geschreven op 22 april 2018 om 11:53
Drie sessies heb ik bij Nanda gehad. De aanleiding was een onverwachtse aanval van paniek waardoor ik een week lang misselijk was, me ongelukkig , onzeker voelde en niet kon slapen. Mijn hoofd stuiterde maar door dag en nacht vol negatieve gedachten. Ik kwam in een neerwaartse spiraal. In januari van dit jaar ben ik gestart met een master opleiding waar ik heel veel zin in had/ heb. Het vraagt wat van mij qua tijd, energie, balans privé werk en opleiding. Op een onverwachts moment voor mij doemde ineens de angst op van falen. Wat als ik het niet kan, als ik faal? Onmogelijk is het voor mij om te falen maar wat als ik toch faal... Dit werd zo groot dat ik er niet los van kon komen en het mijn functioneren beïnvloede op een negatieve manier. Na 1 sessie met Nanda waren direct mijn lichamelijke ongemakken verdwenen. Voelde ik mij een stuk zelfverzekerder en ik denk tot op de dag van vandaag niet meer in termen van falen. De opleiding blijft pittig maar ik ben meer in balans. Tevreden over wat ik kan en doe. Het is is zoals het is. Dat is genoeg. De twee opeenvolgende sessies is dit nog wat versterkt. Dus het was een quick fix van een probleem wat invaliderend werkte op mijn dagelijks functioneren. Niet alleen tav de opleiding maar ook een positief effect heeft op meer aspecten van mijn leven. Ik blijf me er over verwonderen dat dit zo werkt en ik snap het ook niet helemaal. Maar het werkt gewoon en ik vervolg nu vol vertrouwen mijn opleiding. Voel me meer in balans op allerlei vlakken in mijn leven. Nanda bedankt!!
Marieke Marieke heeft geschreven op 27 maart 2018 om 22:28
Het is een poos geleden dat ik bij Nanda ben geweest voor een sessie. Ik zeg het gemakkelijk, maar het was best een drempel om een afspraak te maken, maar wat ben ik blij dat ik de stap heb durven nemen, want deze ervaring heeft mij zoveel rust gebracht! Ik had een negatief zelfbeeld, met name over m’n uiterlijk. Hierdoor werd ik erg beperkt in m’n plezier... zo was het zwembad en de sauna iets dat ik het liefst wilde vermijden. Een dagje winkelen was voor mij een totale ramp. Eenmaal in een pashokje liep de spanning zo op dat ik er lichamelijke klachten van kreeg. Ik werd misselijk, duizelig en begon te zweten... maar ook spiegels vermeed ik het liefst. Een vriendin zag hoe ik eronder gebukt ging en heeft me overgehaald om de hulp van Nanda in te schakelen. Tijdens de sessie vielen m’n twijfels weg, doordat Nanda me direct op m’n gemak stelde met haar vriendelijkheid, begrip, maar ook haar nuchtere kijk op de situatie. Nanda gaf me het vertrouwen dat het goed zou komen. Het is een bijzondere ervaring geworden. Vooral de rust die het bracht in m’n hoofd, het leek alsof puzzelstukjes op z’n plek vielen... ik voel me nu krachtiger. En het resultaat mag er wezen! Ik glimlach nu vrolijk terug naar de vrouw die ik in de spiegel zie en m’n puberdochters genieten eindelijk van een ontspannen dagje shoppen met hun moeder! Tevreden en dankbaar ben ik, dat Nanda me hierbij heeft kunnen helpen!
Hester Hester uit Oldenzaal heeft geschreven op 28 februari 2018 om 20:57
Ik heb bij Nanda een traject van drie sessies gedaan om nog meer op mezelf te vertrouwen en negatieve overtuigingen los te laten. Ik voel me, nu een half jaar later, een stuk sterker en durf mezelf veel meer te laten zien en vertrouw op mijn eigen kunnen. Ik voel minder belemmeringen. Dank je Nanda
Alavon Alavon uit Hardenberg heeft geschreven op 23 februari 2018 om 11:47
Ik ben ivm acute tinnitus onder behandeling gegaan bij Nanda. Ik was sceptisch en twijfelde heel erg. Uiteindelijk toch 3 sessie gehad en voel me herboren. Ik kreeg ook last van slapeloosheid en na iedere sessie sliep ik stukken beter. Mijn geluid is minder aanwezig en soms hoor ik het niet eens meer. Al met al blij dat ik het toch gedaan heb!
Ina Ina uit Hoogeveen heeft geschreven op 9 februari 2018 om 14:04
Hallo, ik heb 3 sessies gevolgd bij Nanda. Ze neemt alle tijd voor je dat geeft een fijn gevoel omdat er dingen zijn waar je anders nooit over praat. Alle twijfels en onzekerheden komen aan bod. Het is een unieke ervaring! Het heeft mij veel rust gegeven.ik kan mijn omgeving beter los laten. Ik sta nu positiever in het leven en voel mij daardoor sterker! Bedankt Nanda!
Helga Helga heeft geschreven op 12 januari 2018 om 14:42
Hallo, Graag deel ik onze ervaring met hypno4you. Mijn dochter was vorig jaar vaak ziek .... moe, hoofdpijn ,algeheel gevoel van bleh! Bloedprikken kwam niks uit .... Dus zal wel bij de puberteit horen . Na gedoe ook met school omdat ze te vaak ziek thuis bleef. ..werd ik op hypnose gewezen door een vriendin die een soortgelijk verhaal las op de site. Ik dacht waarom niet ..? Zo Kan het ook niet langer . In één sessie waar Nanda echt de tijd voor haar nam ,kwam mijn dochter er als een andere meid uit . Heel raar maat het werkte direct. Ze was veel positiever en opgewekt. Dat was vorig jaar . Dit jaar heet ze een sessie gehad ivm stress voor toetsen en school dingen zoals voor de klas dingen zeggen enzo. De toetsweek ging heel goed . Ze was relaxed en vol vertrouwen. Wat een rust heeft haar dat gegeven. Ze mag nu nog één sessie doen maar daar heeft ze nog een jaar voor gekregen omdat ze nu eigenlijk niet zou weten wat er beter kan in haar leven . Hoe mooi is dat ! Ik ben blij dat ik over mijn sceptische heen ben gestapt en het door heb gezet voor haar ! Ik heb een happy puber in huis ! Bedankt nogmaals Nanda! Groetjes Helga
nathalie nathalie uit slagharen heeft geschreven op 8 november 2017 om 09:26
hallo, ik had wel eens van hypnose gehoord en elke keer twijfelde ik en toen dacht ik,ik ga het gewoon doen!!Wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet!Was altijd angstig,onzeker,faalangst,voor een groep praten,auto rijden,naar de winkel etc.Nanda is heel rustig en neemt ruim de tijd voor je,dat is heel erg fijn!En wat voel ik me happy!Ik doe nou de dingen weer wat ik leuk vindt en van geniet! Dank je wel lieve Nanda,bedankt voor alles!
Gea Gea uit Coevorden heeft geschreven op 12 oktober 2017 om 16:57
Ik heb de workshop "voel je sterker in 5 stappen" bij Nanda van hypno4you gevolgd. Ik wist in eerste instantie niet goed wat ik kon verwachten, maar ik heb het als zeer positief ervaren! Ze liet deze avond in 5 stappen zien hoe je van een bepaalde situatie waarbij je een ongewenst gevoel krijgt een situatie kunt creëren waarbij je je prettig voelt! Het ongewenste gevoel dus omzetten in een gewenst gevoel in 5 stappen!! Leuke workshop en direct toepasbaar in het dagelijkse leven!!
Marloes Marloes uit Emmen heeft geschreven op 3 oktober 2017 om 11:33
Ik heb de cursus/workshop ‘voel je sterker in 5 stappen’ gevolgd bij Nanda. Ik wist van tevoren niet wat ik kon verwachten, maar ben positief verrast hoe je met je eigen gedachten zoveel invloed op je gevoel kunt uitoefenen. Voor mensen die nog twijfelen, niet nodig, gewoon doen!!
Jo Jo uit Emmen heeft geschreven op 6 september 2017 om 23:13
Ik heb 3 sessies gevolgd bij Nanda. Ik liep 2 x per week bij een psycholoog voor ik met hypnose begon vanwege ptss en depersonalisatie. Het was heftig om terug te gaan met harde confrontaties. Gelijk na mijn eerste sessie bij Nanda voelde ik me zo goed. Psycholoog hoefde ik niet meer heen. Het heeft mijn leven veranderd. Ik kan het iedereen die er voor open staat aanraden. Dankjewel Nanda!
Esther Julsing Esther Julsing uit Groningen heeft geschreven op 23 augustus 2017 om 20:46
Ik heb deelgenomen aan de workshop voel je sterker in 5 stappen. Ik voelde mij erg onzeker door negatieve feedback die ik had gekregen. Ik was positief verrast, niet het probleem kreeg alle aandacht maar de oplossing. Ik voel mij sterker door de workshop. Het positieve beeld welke ik tijdens de workshop gebruikte gaf mij kracht. Dank je Nanda voor deze positieve wending.
Sylvia harms Sylvia harms uit groningen heeft geschreven op 17 augustus 2017 om 19:02
dinsdag avond naar de workshop Voel je sterk in 5 stappen om sterker te worden geweest. ben hier erg positief over, met name omdat het je leert om zelfverzekerder te worden maar ook om goed maar jezelf te (dúrven) kijken. de uitleg was erg duidelijk en pakkend, en je kunt er ook steeds opnieuw weer van leren. bedankt nanda, super avond!!
Ursula Ursula heeft geschreven op 17 augustus 2017 om 09:54
Ik heb bij Nanda de Workshop in Voel je Sterk in 5 Stappen gevolgd. Een leuke avond waar we met een eenvoudig lijkende techniek toch al resultaat konden boeken. Nanda is heel rustig in het begeleiden. Kortom mooie avond.
Jason Jason heeft geschreven op 28 juli 2017 om 16:31
Voor de behandeling met hypnose vond ik het lastig om boeken te lezen. De woorden draaiden voor ogen. Ik heb al tijden geen boek gelezen. Na de behandeling kan ik geconcentreerd een boek lezen, ik heb er al drie gelezen.
Ria Ria uit Coevorden heeft geschreven op 11 mei 2017 om 11:30
Heb al eerder mijn ervaring met hypnose hier geschreven. Ben 21 september vorig jaar gestart, en heb een hele reis in mijn verleden mogen ervaren. Ik had last van vele angsten, onzekerheden, verkeerd zelfbeeld, wat ik door vervelende gebeurtenissen en onverwerkt verdriet, zelf had opgebouwd. Door 6 sessies te volgen, en mijn hele leven, zelfs vorige levens uit gekiend te hebben, kan ik zeggen, dat ik mij bevrijd voel, en de wereld niet meer als een bedreiging zie, maar kan omarmen. Gelukkig heeft mijn positiviteit mij altijd staande weten te houden, en ga nu over van de overlevingsfase, naar de geniet fase. Nanda hartelijk dank, dat je samen met mij deze reis hebt willen doen en dat ik alles cristal clear nu kan zien. Ik raad iedereen dan ook aan, zit je ergens mee...hypnose is de vorm om je leven te kunnen veranderen, te resetten zeg maar. Carpe Diem Warme groet, Ria
Hanny Hanny uit De krim heeft geschreven op 2 mei 2017 om 20:59
Bij nanda een sessie gehad over een kijkje in je vorig leven. Echt heel bijzonder vooral ook de paralellen met dit leven. Wat ik ook niet had verwacht is dat je tijdens de hypnose nog zo bewust bent van het hier en nu. Mooie leerzame sessie met goede begeleiding.
Moeder van Anne Moeder van Anne heeft geschreven op 11 februari 2017 om 18:13
Mijn dochter Anne van 11 had last v faalangst en was regelmatig ziek. Geen lichamelijke klachten maar moe en zich niet fijn voelen. Ze kon in elk geval niet naar school en wilde rust. Hierdoor miste ze veel van school. Ze lag veel op de bank. Anne huilde gauw en zag op tegen van alles en nog wat. Toetsen op school, boekbesprekingen...het leverde Anne veel stress op. Tegen haar twee puberende zussen van 14 en 15 kon ze ook niet op. Elke opmerking vatte ze persoonlijk op. Nanda filterde in een gesprek met haar heel goed de problemen eruit die bij haar speelden. Anne zat vrolijk kletsend in de auto op de terugweg naar huis. Ze slaapt goed, is niet zo gauw van haar stuk te krijgen door haar zussen. Gaat met plezier naar school, geeft zelf aan zich erg goed te voelen en komt vrolijk uit bed. Dit straalt ze ook uit. Het leren van toetsen voor school gaat beter. Ze lijkt dit beter te kunnen overzien. Dit is nu 3 weken geleden en ik ben als moeder nog steeds blij verrast en verbaasd door het snelle resultaat. 1 bezoek van nog geen uur. Echt onvoorstelbaar om zo mee te maken. Nanda namens mij en Anne heel erg bedankt. Moeder van Anne
Kan ik je helpen?