Ervaringen

 Heb jij met mij gewerkt en zou je je ervaring hierover willen delen? Om het je makkelijk te maken, heb ik een paar vragen voor je om te gebruiken als kapstok voor je review:

1: Wat was het grootste probleem toen je bij me kwam? Waar had je het meeste last van?
2: Wat is het grootste verschil tussen toen en nu?
3: Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Alvast bijzonder bedankt voor het schrijven van jouw bericht!

 
 
 
 
 
 
 
89 berichten.
Egbert Egbert uit Weener schreef op 27 februari 2022 om 19:44
Fijne sessie gehad om oude herinnering weg te halen en een plek te geven. Was na de sessie heel moe maar heb meer rust in me. Fijne ervaring. Aanrader. Prettig met Nanda gewerkt in een fijne veilige sfeer
E E schreef op 25 januari 2022 om 21:37
Ben heel enthousiast over de aanpak en het inzicht wat ik met dank aan Nanda heb gekregen! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar de oorzaak waarom je geen rust kan vinden. Heeft mij veel gebracht.
W W schreef op 13 december 2021 om 20:17
Ik heb bij Nanda 3 sessies gehad. Voorafgaand niet wetende wat mij dit zou brengen. Mijn doel was om meer ontspanning en rust te krijgen in mijn leven. Tijdens de sessies kwamen we al pratende tot de kern en hebben we datgene aan kunnen pakken, wat belangrijk was voor mij. Na de sessies merk ik dat Nanda mij tot nieuwe inzichten heeft gebracht. Nanda is een persoon die hart voor de zaak heeft en dat straalt ze uit.
I.H I.H uit Coevorden schreef op 10 december 2021 om 17:23
Wat een aparte ervaring. Ik heb een sessie van 3 gehad. Ik zat vol in mijn hoofd en spanning in mijn lijf. Nu is mijn hoofd een heel stuk rustiger,heel erg fijn ik kan nu tenminste weer lekker slapen zonder alsmaar drukke dromen te hebben waardoor ik heel vaak wakker werd. Hierdoor de gespannenheid/ verkramping in mijn lijf ook veel minder. Ik raad iedereen aan als je vast zit om een sessie bij Nanda te volgen. Nogmaals bedankt Nanda .
M M uit Coevorden schreef op 13 november 2021 om 17:52
Wat een fijne ervaring! Raad het iedereen aan. Ik heb bij Nanda een inzichtsessie gehad . Ze is zeer kundig, ervaren, weet snel tot de kern te komen en legt het goed uit. Ze luistert goed en neemt de tijd voor je. Heb goede tips gekregen waar ik mee aan de slag ga.
H H uit Coevorden schreef op 9 november 2021 om 17:27
Wat een bijzondere ervaring .. Gekomen nadat ik tegen een burn-out aan zat. Helaas een akelige ervaring weer mee moeten maken en daardoor kwam alles boven., van eerder. Nanda heeft me rust gegeven .. alles een plek in mijn hoofd kunnen geven. Rust .. na maanden heb ik een rustig gevoel. Alles heeft een plek .. beter kan ik het niet verwoorden. Eindelijk .. eindelijk .. rust in mijn hoofd
M M schreef op 6 oktober 2021 om 18:12
Wat een bijzondere ervaring, echt een aanrader! Ze is erg betrokken en heeft alle tijd voor je! Ik kan het echt iedereen aanraden! Niet twijfelen maar doen! Nanda, bedankt!
Danielle Danielle uit Szigetvar schreef op 2 september 2021 om 05:50
Na 3 sesies bij Nanda heb ik mezelf gevonden. Al vanaf mijn jeugd heb ik geleerd niet mezelf te mogen zijn. Wat ik dacht of wilde deed er niet toe. Waardoor ik mijn hele leven geleefd heb naar wat anderen van mij zouden kunnen verwachten. Ondanks een lieve man die me constant vroeg wat ik wil en wat ik dacht, kon ik hier niet uit los breken en bleef ik in dit patroontje vast zitten. Toen ik in de pre-overgang kwam kreeg ik te maken met extreme stemmingswisselingen. Ik was niet meer mijn altijd vrolijke zelf maar 99% van de tijd intens verdrietig, ook konden de dagen van mij niet snel genoeg voorbij gaan. Geen idee dat dit meer te maken had met mijn opvoeding dan met de overgang zelf. De overgang versterkte meer datgene waar ik al jaren problemen mee had. Via hypnose bij Nanda kwam ik erachter waar mijn problemen vandaan kwamen en ze heeft me door de hypnose geholpen mijn jeugd los te breken en dat ik mag zijn wie ik ben met al mijn wensen en gedachten. Een half jaar later ben ik weer een vrolijke meid, en dit keer met een eigen mening en wensen die ik ten volste uitleef, meer dan dat ik in al die 41 jaar dat ik heb geleefd heb gedaan. Zeg maar gerust dat mijn leven pas nu echt begint! En ja hoor de overgang die is er nog wel maar hij heeft geen grip meer op me, de zelfkwelling is voorbij! Ik voel me heerlijk opgeruimd, heb rust in mijn koppie en teleurstellingen kan ik beter aan dan voorheen. Iedereen die te maken heeft met stemmingswisselingen in de overgang raad ik aan om wat sessies te nemen bij Nanda. Ze luistert supergoed, ze vind niks gek of raar, je kan echt alles bij haar kwijt. Je zal er verstelt van staan hoe makkelijk ze de vinger op de zere plek kan leggen en je kan helpen met oplossingen. Nanda heel erg bedankt!
Ria Ria uit Coevorden schreef op 9 juli 2021 om 09:27
Een aantal jaren geleden al bij Nanda geweest, toen is er heel veel duidelijk geworden, waar de knelpunten in mijn leven zaten. Nu een poos later, merkte ik dat er weer onrust borrelde en dat de puntjes weer even op i gezet moesten worden. Het was weer een verhelderende sessie, en heeft mij weer veel rust gebracht, ik kan weer verder. Ik raad Nanda zeker aan, want door hypnose kom je dichter bij jezelf, en merk je dat het één met het andere te maken heeft. Nogmaals dank Nanda ❤
Ria Ria schreef op 15 juni 2021 om 18:40
Heel erg bedankt Nanda, wat ben ik door de sessies bij jou verandert in mijn doen en denken!! Heel apart om dit te ervaren. Ga met een heel positief gevoel verder. Heb veel van jou en over mezelf geleerd. Het was de moeite zeker waard.
Terzah Terzah uit Emmen schreef op 25 april 2021 om 17:19
Bedankt Nanda, eerste kennismaking met Hypnotherapie. Bijzondere ervaring. Nanda neemt de tijd, luistert, vat goed samen en komt tot de kern. Groetjes Terzah
Nicolette Nicolette uit Laar schreef op 26 februari 2021 om 21:00
Een maand geleden had ik mijn laatste sessie van drie bij Nanda. En een maand na deze sessie voel ik mij nog steeds heerlijk, opgeruimd en gegrond. Ik kwam bij Nanda omdat ik merkte dat ik aan zelfsabotage deed. Ik kwam niet van sommige nare gevoelens, gedachten af waarvan ik wist dat ik er totaal niks aan had. Zo van ik ga op reis en ik neem mee….een heleboel bagage waar ik niks aan hebt. Nadat ik urenlang over mijn wel en wee had gesproken tijdens de kennismaking, vatte Nanda dit uiteindelijk samen in 1 a 2 woorden! om mee aan de slag te gaan. Op dat moment ontstond er al meteen ruimte. Al die "overbodige" woorden konden zo de prullenbak in. Nanda heeft kennis van allerlei technieken die zij kan inzetten en vol vertrouwen kon ik daar in mee gaan. Het was als een avonturenreis naar binnen en ik heb er echt van genoten. Als in een nog-net-niet-wakkere-droom ging ik naar allerlei momenten in mijn leven en kon ik daar eens goed naar kijken. Ik zag, begreep, en liet los. Het was als een uitleg van de gebruiksaanwijzing van mij, mijn unieke persoontje. Ik kan nog een uur doorschrijven maar dat zouden overbodige woorden zijn. Nanda is een warme vrouw, geeft je alle ruimte, weet waar ze het over heeft en het allerbelangrijkste...zij helpt je jezelf weer vol vertrouwen, zelfverzekerd, zelfwaarderend, opgeruimd, met beide benen op de grond, verder te gaan. Het gevoel van vrij van… overheerst, er is ruimte voor nieuwe mogelijkheden en ervaringen. Ik gun het iedereen en kan Nanda dus echt van harte aanraden.
Annemiek Annemiek uit Hardenberg schreef op 10 februari 2021 om 05:10
Ik kwam bij Nanda omdat ik na veel pogingen tot blijvend stoppen met roken telkens weer begon. Dit frustreerde me en ik besloot hulp te zoeken. Nanda liep heel nauwkeurig samen met mij de patronen door die ik mezelf in dit leven heb aangemeten, hierdoor ontstond veel bewustwording over de manier waarop ik dingen benader. Ook kwam er tussen de sessie’s onverwerkt trauma naar boven door ongewenste kinderloosheid en verlies tijdens de zwangerschap. Nanda heeft me geholpen om het verdriet beter los te kunnen laten. Het grootste verschil is dat er een daadwerkelijke druk van mijn lichaam af is, hierdoor ervaar ik minder lichamelijke klachten, ik durf meer ruimte in te nemen voor mijn verdriet, dit schept letterlijk ruimte. Ik voel me opgelucht! En daarnaast voel ik me voor het eerst in mijn leven een niet roker en dat is supertof!
lucia lucia uit Laar schreef op 21 december 2020 om 13:58
Ik heb contact met Nanda gezocht omdat ik even vast liep en weer in dezelfde valkuil trapte. Te veel, te snel, te goed willen doen. En uiteindelijk niet meer kunnen focussen en keuzes kunnen maken. Ik ken dit van mezelf maar wist er alleen niet meer uit te komen. Nanda had ik bij een andere gelegenheid wel eens ontmoet en daarom was het voor mij niet moeilijk om een afspraak te maken. Ik had een goed gevoel bij haar. Voorheen heb ik paardencoaching gehad en EMDR en heel goede ervaringen hier mee. Maar nu had ik even weer een duwtje nodig om verder te gaan. Ben echt mega blij dat ik het gedaan heb. Door de hypnotherapie is er weer meer rust in mijn hoofd en kan ik de boel weer op een rijtje zetten. Nanda weet waar ze het over heeft en ze is ervaren. Dit is iets waar ik op gehoopt had en als ik merk dat ik weer vast loop ga ik zeker weer naar haar toe. Ik kan het een ieder aanbevelen. Ze is ervaren, weet je gerust te stellen, ze is gewoon een mens, ze heeft humor, kortom zit je ergens mee, maak gerust een afspraak.
Gerda Gerda uit Aalden schreef op 21 december 2020 om 11:32
Al een tijdje was ik erg benieuwd wat hypnose voor mij kon doen m.b.t. mijn angst en paniek klachten. Toen ik via een kennis de naam van Nanda kreeg heb ik contact gezocht. Tijdens de intake heb ik al de beslissing genomen om het traject in te gaan. Nanda is oprecht en zichzelf en ik durfde met haar in zee te gaan. De eerste sessie vond ik superspannend en het ontspannen lukte bijna niet. Maar Nanda stelde me steeds weer gerust en uiteindelijk bleek het helemaal niet eng om in hypnose te gaan. Je bent veel vaker in hypnose dan je denkt in je dagelijkse leven! Nanda weet bij je kern te komen en je pijnpunten naar boven te krijgen. Ik heb ook alles gegeven en durfde alles te zeggen en aan te geven omdat ik haar vertrouw. Dit lijkt mij ook essentieel bij hypnose. Ik was erg sceptisch omdat ik zelf dacht dat er bij niet iets zou kunnen veranderen. Ik zou dit vast niet kunnen! Toch is er wel degelijk veel veranderd. Met Nanda samen hebben we dit ook helder gemaakt. Ik ben niet helemaal van mijn angst af maar kan veel sneller schakelen naar positiviteit en het hier en nu. We hebben inhoudelijk nog veel meer dingen aangepakt waarvan ik ook effect merkt. Zelfliefde, goed genoeg zijn. Je bent goed zoals je bent etc. Teveel om op te noemen. Nanda neemt alle tijd en geen genoegen met half werk. De sessies waren lang en intensief. Maar altijd met een goede afronding/nabespreking. Het is kortom een vakvrouw met veel ervaring. Dus als je hypnose wilt ervaren kan ik haar van harte aanbevelen! Bij deze wil ik haar nogmaals heel hartelijk danken! Ook voor de tips die ik soms nog van haar mag ontvangen!
Suzan Suzan uit Hardenberg schreef op 9 december 2020 om 14:44
Wat een fijne ervaring! Raad het iedereen aan. Ik had bij Nanda een inzichtsessie en boost vertrouwen vergroten. Ze is zeer kundig, ervaren, weet snel tot de kern te komen en legt precies de juiste verbanden. Ze luistert echt, is betrokken en neemt de tijd voor je. Waar eerdere therapieën faalde, hielp Nanda mij een aantal "knelpunten" naar boven te halen, die mij inderdaad inzicht geeft in mijn handelen nu. Ook de boost, het hypnose gedeelte, heb ik als zeer prettig ervaren. Nanda is daarin ook een goede begeleider, ze weet wat ze doet. Sowieso voelde de hele sessie bij haar veilig en vertrouwd. Nu, een week na de sessie, ben ik positief verbaasd over het resultaat. Waar ik eerder lang twijfelde, ben ik nu sneller in het maken van keuzes, daadkrachtiger en meer gefocust. Daardoor meer vertrouwen, en doelgerichter in waar ik naar toe wil. Grappig: Sinds de sessie ben ik nu elke dag aan het sculpten, zonder te veel na te denken, meteen aan de slag. Vanuit gevoel komen de ideeën en ik ga als een speer! Zeker nog van plan om terug te gaan, om wat andere knelpunten aan te pakken, of eens een vorig leven sessie te gaan doen. Oh, en heel attent: een klein schrijfboekje meegekregen aan het eind, met een gerichte opdracht voor mezelf. Ook in de kleine dingetjes, de praktijkruimte, de fijne stoel... Alles bij elkaar, een hele fijne ervaring! Dank je wel Nanda!
H H uit O schreef op 30 november 2020 om 15:25
In juli 2020 ben ik voor de eerste keer bij Nanda geweest omdat ik tot de conclusie ben gekomen dat mijn liefdesleven niet verloopt zoals ik graag zou willen. Ik ben 41 jaar en het lukt me niet om een langdurige relatie op te bouwen gebaseerd op wederzijds respect en wederkerigheid. Ook vind ik mijn huidige baan al jarenlang niet uitdagend genoeg meer. Ondanks dat ik wel solliciteer, lukt het me niet om een leuke uitdagende baan te vinden. Ik heb Nanda leren kennen als een hele lieve vrouw die alle tijd voor je heeft. Voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Ze weet goed door te vragen en zo bij de kern van het probleem uit te komen. In mijn geval had dit te maken met zelfliefde en eigenwaarde. Dit wist ik diep in mijn hart wel maar probeer maar eens om dat te veranderen. Na de eerste sessie bij Nanda merkte ik weinig resultaat. Dit maakte me onrustig en ik had het gevoel dat de behandeling niet zijn werk had gedaan. Had hele hoge verwachtingen, mede doordat ik de therapie bij Nanda als mijn laatste "redmiddel" zag. Inmiddels is het 30 november 2020 en heb drie sessies bij Nanda gehad. Mijn leven is echt veranderd! Ik sta veel meer in mijn eigen kracht. Geloof meer in mijzelf en durf oprecht te zeggen dat ik van mezelf ben gaan houden. Nanda gaf me ook de opdracht om dagelijks op te schrijven waar ik trots op ben en dankbaar voor ben. Dit doe ik nog steeds en ga er ook niet mee stoppen. Het maakt je bewust van alle dingen je hebt i.p.v. dat je kijkt naar de dingen die je niet hebt. Ook heb ik geleerd geen relatie nodig te zijn. Zonder man ben ik heel gelukkig. Natuurlijk sta ik er voor open maar het komt wanneer het komt. Dat levert me veel innerlijke rust en stabiliteit op. En... het is me gelukt om een fantastische baan te vinden! 1 januari start ik in m'n nieuwe functie in een heel ander werkveld. Iets wat ik niet voor mogelijk had gehouden omdat ik dacht dat het niet haalbaar zou zijn. Ik ben Nanda heel erg dankbaar voor haar therapie en werkwijze. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht dan ooit en volgens mij is dat het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven!
Erlinde Stephanus Erlinde Stephanus uit Winschoten schreef op 18 augustus 2020 om 11:53
Door mijn gebutste jeugd had ik nogal wat blauwe plekken opgelopen waar ik ondanks het stijgen der jaren vaak nog hinder van ondervond. Gepokt en gemazeld door een rits aan therapeuten, psychiaters, alternatieve therapeuten etc. bleef mijn dwang- en angststoornis me belemmeren in mijn leven. Zodoende ben ik gaan speuren op het wereldwijde internet en kwam de naam van Nanda de Jong tegen van Hypno4You in Coevorden. Na een korte mailwisseling was de eerste afspraak al gauw gemaakt. Ik trof een pittige dame met donker haar en keek in een vriendelijk gezicht. Na ons aan elkaar voorgesteld te hebben mocht ik gaan zitten in een zeer comfortabele stoel en had ze thee voor me gezet. Ze vuurde veel vragen op me af waar ik uitgebreid op antwoordde zodat ze een beeld kreeg in mijn problematiek. Ondertussen heftig aantekeningen makend. Het viel me op dat ze direct en -to he point was-. Als ze iets niet helder kreeg vroeg ze me er naar. Ik had het gevoel op een lijn te zitten en vond het fijn dat ze precies wist waar ik stond in mijn leven. De eerste afspraak was een van praten en antwoorden geven. Aan het einde van de sessie stelde ze me een vorm van EMDR voor. Ik voelde me veilig bij haar en stemde in met haar voorstel. De weken er na merkte ik dat inderdaad mijn angst was gereduceerd tot een mate wat dragelijk was. Mijn tweede afspraak was een maand later. Ze had de aantekeningen van de vorige keer er bij gepakt en spraken we deze nog even door voor ik voor het eerst van mijn leven onder hypnose zou gaan. Van te voren legde ze me precies uit wat het zou inhouden en werd ik op mijn gemak gesteld. Ik wilde niet als een kip op de tafel springen omdat ik geen controle meer over mezelf zou hebben. Ze verzekerde me er van dat er niets zou gebeuren tegen mijn wil in. Even later verstelde ik de stoel als een ligbank en vroeg ze me te ontspannen. Toen ik uiteindelijk van honderd naar nul moest tellen stopte ik bij vijfentachtig. Op haar vraag waar ik me bevond zag ik mezelf als lief drie jarig meisje staan met de vuistjes in de zij. Ik kwam er achter dat dit meisje helemaal niet gestraft hoefde te worden. Het werkte helend en volledig en voelde ik diepe liefde voor die dreumes die ik ooit was. Tijdens de hypnoses die opvolgden voelde ik me steeds comfortabeler en legde mijn vertrouwen in haar kundige handen. Ik vertelde haar alles wat ik op zag komen. Dat hadden we van te voren afgesproken. Veel beelden leken geen betekenis te hebben, maar al gauw kwamen we er achter dat juist deze veel te vertellen hadden. Door haar manier van vragen kwamen we bij alle antwoorden die ik zo nodig had. Wat een bijzondere ervaringen! Door de wijsheid van Nanda en haar jarenlange ervaring als hypnotherapeut voel ik me echt door haar begrepen en geholpen. Ik ben weer een stuk verder gekomen in mijn groei naar een heel mens. Ik raad een ieder aan om naar haar kleine maar fijne praktijk te komen die op een gegeven moment vastloopt in het leven. Ze is gewoon goed in haar vak en bovendien een erg prettig en fijn mens.
Anja Bruins Anja Bruins uit Emlichheim schreef op 25 mei 2020 om 08:38
Ik ben in januari voor het eerst by Nanda geweest. Voelde me direct op mijn gemak. Nanda stelde me veel vragen , dat was al een opluchting, eindelijk eens alles kunnen vertellen zonder direct een oordeel van iemand. Aan de hand van mijn verhaal zei ze dat ze me kon helpen. Dat gevoel had ik ook. Ik heb 3 sessies gehad, waarvan in elke sessie ik in hypnose ging. Jeetje wat een bijzondere fijne ervaring. Heel veel “ oud zeer” hebben we weggenomen en ik kreeg nieuwe inzichten. Ik ben superblij en Nanda dankbaar want mijn leven is een stuk fijner geworden. Ik raad het iedereen aan die ergens meezit, of vind dat je niks waard bent. Door de hypnose kom je bij je eigen ervaringen en gevoel. Daar begeleid Nanda je in. Vandaaruit kon ik verder en sommige dingen opnieuw beleven. Nanda, bedankt
Henriët Henriët schreef op 18 maart 2020 om 14:41
Na een eerste sessie bij Nanda verdween mijn dagelijkse hoofdpijn als sneeuw voor de zon. Ik ga nu spreekwoordelijk lichter door het leven na drie sessies bij Nanda. Op een prettige manier ging zij samen met mij op zoek naar de uitdagingen in mijn dagelijkse bestaan. Tijdens de sessies heb ik Nanda ervaren als warm, betrokken en professioneel. Ik ben dankbaar voor de inzichten die ik tijdens haar sessies heb opgedaan. Uitdagingen zullen komen en gaan, maar met de nieuwe inzichten kan ik ze aan. Dankjewel voor alles, Nanda!
Kan ik je helpen?