Ervaringen

 Heb jij met mij gewerkt en zou je je ervaring hierover willen delen? Om het je makkelijk te maken, heb ik een paar vragen voor je om te gebruiken als kapstok voor je review:

1: Wat was het grootste probleem toen je bij me kwam? Waar had je het meeste last van?
2: Wat is het grootste verschil tussen toen en nu?
3: Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Alvast bijzonder bedankt voor het schrijven van jouw bericht!

 
 
 
 
 
 
 
94 berichten.
nathalie nathalie uit slagharen schreef op 8 november 2017 om 09:26
hallo, ik had wel eens van hypnose gehoord en elke keer twijfelde ik en toen dacht ik,ik ga het gewoon doen!!Wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet!Was altijd angstig,onzeker,faalangst,voor een groep praten,auto rijden,naar de winkel etc.Nanda is heel rustig en neemt ruim de tijd voor je,dat is heel erg fijn!En wat voel ik me happy!Ik doe nou de dingen weer wat ik leuk vindt en van geniet! Dank je wel lieve Nanda,bedankt voor alles!
Gea Gea uit Coevorden schreef op 12 oktober 2017 om 16:57
Ik heb de workshop "voel je sterker in 5 stappen" bij Nanda van hypno4you gevolgd. Ik wist in eerste instantie niet goed wat ik kon verwachten, maar ik heb het als zeer positief ervaren! Ze liet deze avond in 5 stappen zien hoe je van een bepaalde situatie waarbij je een ongewenst gevoel krijgt een situatie kunt creëren waarbij je je prettig voelt! Het ongewenste gevoel dus omzetten in een gewenst gevoel in 5 stappen!! Leuke workshop en direct toepasbaar in het dagelijkse leven!!
Marloes Marloes uit Emmen schreef op 3 oktober 2017 om 11:33
Ik heb de cursus/workshop ‘voel je sterker in 5 stappen’ gevolgd bij Nanda. Ik wist van tevoren niet wat ik kon verwachten, maar ben positief verrast hoe je met je eigen gedachten zoveel invloed op je gevoel kunt uitoefenen. Voor mensen die nog twijfelen, niet nodig, gewoon doen!!
Jo Jo uit Emmen schreef op 6 september 2017 om 23:13
Ik heb 3 sessies gevolgd bij Nanda. Ik liep 2 x per week bij een psycholoog voor ik met hypnose begon vanwege ptss en depersonalisatie. Het was heftig om terug te gaan met harde confrontaties. Gelijk na mijn eerste sessie bij Nanda voelde ik me zo goed. Psycholoog hoefde ik niet meer heen. Het heeft mijn leven veranderd. Ik kan het iedereen die er voor open staat aanraden. Dankjewel Nanda!
Esther Julsing Esther Julsing uit Groningen schreef op 23 augustus 2017 om 20:46
Ik heb deelgenomen aan de workshop voel je sterker in 5 stappen. Ik voelde mij erg onzeker door negatieve feedback die ik had gekregen. Ik was positief verrast, niet het probleem kreeg alle aandacht maar de oplossing. Ik voel mij sterker door de workshop. Het positieve beeld welke ik tijdens de workshop gebruikte gaf mij kracht. Dank je Nanda voor deze positieve wending.
Sylvia harms Sylvia harms uit groningen schreef op 17 augustus 2017 om 19:02
dinsdag avond naar de workshop Voel je sterk in 5 stappen om sterker te worden geweest. ben hier erg positief over, met name omdat het je leert om zelfverzekerder te worden maar ook om goed maar jezelf te (dúrven) kijken. de uitleg was erg duidelijk en pakkend, en je kunt er ook steeds opnieuw weer van leren. bedankt nanda, super avond!!
Ursula Ursula schreef op 17 augustus 2017 om 09:54
Ik heb bij Nanda de Workshop in Voel je Sterk in 5 Stappen gevolgd. Een leuke avond waar we met een eenvoudig lijkende techniek toch al resultaat konden boeken. Nanda is heel rustig in het begeleiden. Kortom mooie avond.
Jason Jason schreef op 28 juli 2017 om 16:31
Voor de behandeling met hypnose vond ik het lastig om boeken te lezen. De woorden draaiden voor ogen. Ik heb al tijden geen boek gelezen. Na de behandeling kan ik geconcentreerd een boek lezen, ik heb er al drie gelezen.
Ria Ria uit Coevorden schreef op 11 mei 2017 om 11:30
Heb al eerder mijn ervaring met hypnose hier geschreven. Ben 21 september vorig jaar gestart, en heb een hele reis in mijn verleden mogen ervaren. Ik had last van vele angsten, onzekerheden, verkeerd zelfbeeld, wat ik door vervelende gebeurtenissen en onverwerkt verdriet, zelf had opgebouwd. Door 6 sessies te volgen, en mijn hele leven, zelfs vorige levens uit gekiend te hebben, kan ik zeggen, dat ik mij bevrijd voel, en de wereld niet meer als een bedreiging zie, maar kan omarmen. Gelukkig heeft mijn positiviteit mij altijd staande weten te houden, en ga nu over van de overlevingsfase, naar de geniet fase. Nanda hartelijk dank, dat je samen met mij deze reis hebt willen doen en dat ik alles cristal clear nu kan zien. Ik raad iedereen dan ook aan, zit je ergens mee...hypnose is de vorm om je leven te kunnen veranderen, te resetten zeg maar. Carpe Diem Warme groet, Ria
Hanny Hanny uit De krim schreef op 2 mei 2017 om 20:59
Bij nanda een sessie gehad over een kijkje in je vorig leven. Echt heel bijzonder vooral ook de paralellen met dit leven. Wat ik ook niet had verwacht is dat je tijdens de hypnose nog zo bewust bent van het hier en nu. Mooie leerzame sessie met goede begeleiding.
Moeder van Anne Moeder van Anne schreef op 11 februari 2017 om 18:13
Mijn dochter Anne van 11 had last v faalangst en was regelmatig ziek. Geen lichamelijke klachten maar moe en zich niet fijn voelen. Ze kon in elk geval niet naar school en wilde rust. Hierdoor miste ze veel van school. Ze lag veel op de bank. Anne huilde gauw en zag op tegen van alles en nog wat. Toetsen op school, boekbesprekingen...het leverde Anne veel stress op. Tegen haar twee puberende zussen van 14 en 15 kon ze ook niet op. Elke opmerking vatte ze persoonlijk op. Nanda filterde in een gesprek met haar heel goed de problemen eruit die bij haar speelden. Anne zat vrolijk kletsend in de auto op de terugweg naar huis. Ze slaapt goed, is niet zo gauw van haar stuk te krijgen door haar zussen. Gaat met plezier naar school, geeft zelf aan zich erg goed te voelen en komt vrolijk uit bed. Dit straalt ze ook uit. Het leren van toetsen voor school gaat beter. Ze lijkt dit beter te kunnen overzien. Dit is nu 3 weken geleden en ik ben als moeder nog steeds blij verrast en verbaasd door het snelle resultaat. 1 bezoek van nog geen uur. Echt onvoorstelbaar om zo mee te maken. Nanda namens mij en Anne heel erg bedankt. Moeder van Anne
Lorenz Lorenz schreef op 31 december 2016 om 12:57
Nieuwsgierig naar het effect van hypnose heb ik een behandeling bij Nanda geboekt. Ze nam tijdens het intakegesprek alle tijd om de probleemomschrijving helder te krijgen. Ik ben behandeld voor hoogtevrees. De behandeling was een bijzondere ervaring en gaf inzicht in de oorzaak van mijn angst. Na de behandeling merk ik echt een verschil met hiervoor en blijf ik 'gewoon' functioneren wanneer ik in aanraking komen met grote hoogtes. Blij dat ik deze stap heb genomen!
Paulien Paulien uit Hardenberg schreef op 27 november 2016 om 11:08
Heee! Ik heb via via over hypno het een en ander gehoord maar dacht niet dat het echt zou werken. Toen ben ik uiteindelijk toch heen gegaan en naar een week of wat merkte mensen in mijn omgeving echt grote veranderingen (in mijn eetpatroon), ik kreeg helaas wel een lichte hersenschudding waardoor het een en ander wegzakte, toen ik nog een keer geweest en ik ben nu afgevallen en voel me goed in mijn vel. Ook heb ik vaak geprobeerd te stoppen met nagelbijten, sommige dingen werkte maar dat was dan altijd tijdelijk en viel ik weer terug op nagelbijten, vooral bij stress, toen heeft Nanda me geholpen en eerst merkte ik er zelf niks van tot opeens mijn vader zei 'wat heb je mooie nagels'. Ik bijt nu geen nagels meer, gebruik nagelak en andere dingen en mijn handen zijn nu gelukkig veel mooier. Bedankt Nanda!
Jeanine Jeanine uit Coevorden schreef op 13 november 2016 om 12:08
Hallo, Ik heb mijn eerste sessie gehad in september Ik wilde graag mijn eetgedrag veranderen. Hierbij heb ik me ingelezen in hypnose Daarna gekeken waar het kon, kwam ik bij Nanda uit, dichtbij en zo gezegt een afspraak gemaakt. Ze stelde me gerust en nam alle tijd voor mij. Na de eerste sessie werd ik eerst tot rust gebracht. Ik moest altijd vanalles van mezelf geen rust in mijn hoofd. Nadien ben ik echt tot rust gekomen. De 2de sessie is mijn eetpatroon onder de loep genomen en wel ja hoe raar het helpt echt!!! Wat ben ik dankbaar zeg!! Ik stond vaak in de keuken te snaaien. En de eerste week stond ik in de keuken.... wat te doen ook alweer. Na een week kreeg ik ook daarin rust. Oude gewoontes doorbreken. Tis gelukt! Nu heb ik zelf de kracht om anders te gaan eten. Blijft wel een gevecht tegen de kilo's gaat langzaam maar ik ga er komen! Na de 2de sessie heb ik nog 1 sessie gehad om overwerkt verdriet te "helen" Het voelt nu allemaal goed. Ik ben weer een blij mens... Als ik nog weer een sessie wil om en over wat dan ook ga ik zeker weer heen!! Nanda heeft een luisterend oor. Is rustig en ik heb me erg op mijn gemak gevoeld! Veel liefs Jeanine!!!
Nanny Nanny uit Emmen schreef op 1 november 2016 om 19:21
Na een behandeling bij Nanda zie ik mijn operatie vol vertrouwen tegemoet. Ik voel alleen nog een gezonde spanning. Dank je wel Nanda.
Klasina Klasina schreef op 31 oktober 2016 om 07:21
Afgelopen week bij Nanda geweest voor een hypno behandeling. Goed gesprek gehad waar mijn issue duidelijk werd uitgelicht en met hypno behandeld. Ik had last van angst, en had daardoor een "wurggreep" op mijn borst. Na de behandeling was dit gevoel weg en kan ik mijn angst onder igen zien. Heel bijzonder! Ik ben er erg blij mee en kijk uit naar onze volgende afspraak! Bedankt Nanda!
Sabrina Sabrina uit Emmer-compascuum schreef op 15 oktober 2016 om 08:57
Gisteren een behandeling gehad bij Nanda. Ze neemt alle tijd voor je. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar. Ik ben behandeld voor faalangst. Ik wilde meer zelfvertrouwen. In de hypnose kwam ik er achter dat bepaalde dingen meer voor mij betekenen dan ik dacht, en de problemen waar ik mij zo druk om maakte, leken opeens niet meer belangrijk. Ik voel me op het moment heel sterk en zelfverzekerder. Ik heb nog geen hartkloppingen gehad, en heb nog geen moment meer aan de dingen gedacht waar ik me altijd druk om maakte. Ik kijk heel anders tegen de problemen aan. Onderweg naar huis, leek het net alsof alles mooier was. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb.
mvr Bos mvr Bos uit Erica schreef op 28 september 2016 om 14:24
Heb een hypnose behandeling gehad van Nanda, een bezondere ervaring. Ik had last van slecht slapen en na 1 keer te zijn behandeld was mijn probleem verholpen. Ik heb ook nog een hypnose sessie gehad voor mijn rug, en ook daar heb ik een goed resultaat bij. Kortom ik voel mij goed. Bedankt Nanda.
Cindy Cindy uit Meppel schreef op 22 september 2016 om 08:37
Gisteren een sessie gehad en wat was het bijzonder.....ik had geen idee hoe het daadwerkelijk zou zijn. Blij dat ik ben geweest...voel mij heel goed nu!
Ria Ria uit Coevorden schreef op 21 september 2016 om 12:37
Onlangs mijn 1e hypnose sessie gehad bij Nanda, ooit in een ver verleden ook al hypnose mogen ervaren, dus ik weet wat voor goeds het brengt. Ongelooflijke ervaring gehad, onverwerkt verdriet, vasthouden aan het verleden zorgde dat ik intense angsten beleefde, ben nu een stuk rustiger en helderder....ben er nog niet, maar voel me al een heel stuk beter, over 3 weken onderga ik weer een sessie. Dank je Nanda, tot zover!
Kan ik je helpen?