VIP transformatie traject volwassenen

In het algemeen ben je niet ontevreden over je leven. Je hebt een paar leuke kinderen, woont lekker en hebt alle praktische zaken wel voor elkaar. Maar desondanks voel je vaker niet dan wel gelukkig.

Herken je dit?

’s Avonds kun je vaak geen pap meer zeggen en je make-up kan niet altijd meer verbergen dat je je niet optimaal voelt. 

Je hebt het idee dat de organisatie rond je gezin alleen op jouw schouders rust.

De romantiek in je relatie lijkt zo ver weg alsof het uit een vorig leven stamt.

Je graag minder willen werken, maar je weet dat dan het probleem niet is opgelost.

Je wilt het niet, maar bij het minste of geringste schiet je thuis uit je slof.

Ik help je zelfverzekerder en ontspannen te worden

Hoe heerlijk zou het zijn als je lekker tevreden bent met jezelf en misschien soms zelfs wel gewoon trots? Zodat je rust in je hoofd kunt ervaren bij alles wat je doet. Hoe fijn zou het zijn als je je zo zelfverzekerd zou voelen dat je precies zegt wat je zou willen zeggen in welke situatie dan ook? Zodat je ervan overtuigd bent dat jij ervoor kan zorgen dat de ander (je partner, je collega) je kan begrijpen.

Hoe zou het zijn als je je zo sterk en veerkrachtig zou voelen zodat je met een ontspannen gevoel weer grip op je leven ervaart. En wat een genot  zou het als je merkt dat je steeds meer laagjes van niet meer dienende oude patronen opgeruimd hebt? Zodat je merkt dat je je écht een stuk vrijer voelt. Wat zou het fantastisch zijn dat je je zo goed zou voelen dat je elke dag energiek en met een fit lichaam aan een nieuwe dag kunt beginnen?

Oh ja… en dat een gezond gewicht daarbij ook tot de mogelijkheden behoort.

 

Met dit VIP traject ga je echt next level!

Hoe gaan we te werk?

Dit traject bestaat uit 6 sessies van ieder 3 uur. Tussen de 1e drie sessies zit gemiddeld 1 maand. Daarna zit er steeds ongeveer 2 maanden tussen iedere sessie. Dus in totaal zijn we samen 8 tot 9 maanden aan de slag. Tussendoor ben ik beschikbaar voor jou via Whatsapp of mail voor al je vragen. Bij sessie 1 starten we met een intake. Tijdens de intake ga ik samen met jou kijken naar wat je graag wilt bereiken en waardoor dat nu niet lukt.

Ik ga dan van jou horen wat je graag anders zou willen en hoe je je in de toekomst zou willen kunnen voelen. We gaan onderzoeken wat je nu precies belemmert of wat er tegenhoudt waardoor er gebeurt wat er nu gebeurt. Aansluitend ontrafel ik samen met jou de onderliggende patronen. Hierdoor wordt dan duidelijk waardoor het tot nu voor jou nog niet lukte om je te voelen zoals je je graag wilt voelen.  

Tijdens de sessies heb ik verschillende krachtige behandelmethodes tot mijn beschikking die gaan helpen om het beste resultaat te kunnen behalen. Ik bekijk per sessie welke methode voor dat moment het handigst is om toe te passen voor het gewenste effect. 

Als je met mij gewerkt hebt…

Is je zelfverzekerd voelen in de meeste situaties het geval. 

Weet je hoe het is om rust in je hoofd te ervaren

Voel je je sterk en veerkrachtig 

Heb je 100% vertrouwen in jezelf dat alle mogelijke situaties aan gaat kunnen.

Kun je blij en tevreden zijn met jezelf en is het logisch om jezelf te waarderen om wie je bent.

Door met mij te werken ontdekten anderen dat ze…

Betere gesprekken hadden met hun partner, ze zich beter konden focussen.

Zich positiever voelden en daadkrachtiger zijn.

Weten dat ze waardevol zijn en is het leven een stuk fijner is geworden.

Geen hoofdpijn meer hadden en stonden ze weer met 2 benen op de grond.

Zichzelf geaccepteerd hebben om wie ze zijn.

Laat mij je helpen om daadkrachtiger te zijn

Veel gestelde vragen…

Slaap je tijdens hypnose?

Nee, het is een staat van sterke gefocust zijn, vergelijkbaar als met wanneer je geconcentreerd in een boek zit of naar een film kijkt. Je kunt nog steeds alles horen, begrijpen, zien, onthouden, enz.

Kun je de controle verliezen door hypnose?

Nee onmogelijk, je kunt op ieder moment zeggen dat je wilt stoppen, opstaan en weggaan. 

Ik vergelijk het altijd met een bezoek aan de kapper: daar kun je ook halverwege het knippen of verven weglopen. Alleen da’s zo jammer, want dan is het nog niet af.

Kun je in hypnose blijven na afloop van de sessie?

Nee, ik haal je er uit en zou je denken dat je toch nog in hypnose bent, dan ebt dat altijd vanzelf weg na enkele minuten.

Ga ik gekke dingen doen zoals wat ik wel eens gezien heb bij showhypnose?

 Nee, ik ga je daar niet de opdracht voor geven in ieder geval. Showhypnose heeft het showelement als doel t.b.v. het vermaken van het publiek. Bij hypnotherapie is geen publiek en het heeft bovendien een ander doel, nl. als middel om te gebruiken bij gewenste veranderingen.

Werk met mij…

Wil je graag met mij werken. Dan heb ik hiervoor 2 mogelijkheden. Je komt in mijn praktijk of we doen het op afstand middels online (afstands) sessies Beiden even waardevol en effectief. Het is aan jou de keuze. Welke optie voelt goed voor jou?

Kan ik je helpen?